FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gabi Torje are un mesaj amenințător pentru adversarii din Liga 1: „Toți veți juca cu Dinamo cu teamă!”

Gabi Torje, la conferința de presă
Gabi Torje, la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 07:17 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 08:36

Gabriel Torje (31 de ani), mijlocaș la Dinamo, promite că alb-roșiii vor redeveni o forță, o echipă de care adversarele să se teamă înaintea meciurilor directe. 

Înainte de meciul cu Rapid, Dinamo se află într-o situație delicată. „Câinii roșii” au obținut doar două victorii în primele 12 etape, fiind penultimii în Liga 1, cu 7 puncte acumulate. Chiar și așa, Gabriel Torje vede luminița de la capătul terenului.

Mijlocașul, căruia antrenorul Mircea Rednic i-a oferit banderola de căpitan, promite că „toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă”, așa cum era altădată.

Torje ia atitudine în privința vaccinului: „Dacă voiau să ne omoare, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”. Rednic: „Suntem cobai”
Dinamo
Torje ia atitudine în privința vaccinului: „Dacă voiau să ne omoare, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”. Rednic: „Suntem cobai”

Promisiunea lui Gabi Torje înainte de Dinamo - Rapid: „Toată lumea va juca cu noi cu teamă!”

„Derby-urile, meciurile mari te fac să te simți fotbalist, cele în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, că ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră, una grea. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă. Dinamo altădată era de temut și toți care jucau cu Dinamo veneau cu coada între picioare.

 Acum toată lumea când joacă cu Dinamo se gândește să facă puncte, să câștige, dar cu siguranță vom întoarce acest lucru, toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă, pentru că Dinamo este o echipă valoroasă.

Ceea ce contează este să fim montați 100%, să dăm tot ce avem mai bun, tot ce am pregătit la antrenament și să le demonstrăm suporterilor, care au fost mereu alături de noi, că trebuie să fie în continuare alături de echipă.

La Rapid există un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. Am prieteni acolo, știu că indiferent de ce s-a întâmplat la meciuri a fost atmosfera bună. Au experiență, entuziasm, vin după o victorie cu CFR, asta ne motivează mai mult, vrem să învingem echipa care a bătut campioana”, a declarat Torje la conferința de presă.

Gabriel Torje: „Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi”

El și-a exprimat regretul de a nu putea juca în fața unui stadion plin. Tribunele și peluzele vor fi deschise într-o proporție de 50%, conform reglementărilor în vigoare, pentru vaccinați și cei trecuți prin boală, însă ultrașii au anunțat că vor boicota evenimentul.

„Îmi pare rău că nu se poate juca cu un stadion plin. 50% pe un stadion de 55.000 de locuri nu e același lucru cu stadionul plin. Dar astea sunt regulile, trebuie să le respectăm. Sunt convins că biletele puse la vânzare vor fi vândute, că suporterii vor fi alături de noi. Important este să ne mobilizăm, să facem un meci mare”, a spus Torje.

Promisiunea lui Torje după 0-6 cu FCSB

Promisiunea dinaintea derby-ului cu Rapid nu a fost prima făcută de Torje de la revenirea la Dinamo. După 0-6 cu FCSB, mijlocașul a spus: „Să ne uităm la data de 12 septembrie, este ultima dată când Dinamo va mai fi văzută așa pe teren. Atât timp cât voi mai fi eu aici, toată lumea va muri pe teren din minutul 1 până în 95”. Două etape mai târziu, Dinamo a fost învinsă la 5 goluri de Universitatea Craiova.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic a izbucnit la conferința de presă: „Prunea, un papagal! Îi dau 150.000 euro dacă demonstrează asta”

Ionuț Amzăr, dinamovistul cu vise simple: „Vreau o mașină, să ajung și eu la Săftica!” + Are un idol inedit: „Sunt fascinat de el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  23 Octombrie 2021, 10:05

inainte de a vorbi in numele echipei mai bine vorbeste in numele tau .ca ai o prestatie jalnica impreuna cu Deian ,ati inceput sa faceti pe vedetele ,ati uitat ca Dinu ,a avut o relatie de prietenie cu colegii lui de la Poli Tms ,chiar daca erau echipe rivale in campionat ,voi ce cautati la Dinamo ,daca nu o respectati

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  23 Octombrie 2021, 09:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  23 Octombrie 2021, 09:24

Torje e sigur ca Rapid le va ceda punctele primite de la CFR?! Pentru ca s-a scris ca CFR este tutorele lui Dinamo?!?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează