FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Dinamoviștii, încurajați înainte de meciul cu Rapid: „Sper să înțeleagă asta și să avem un derby frumos”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 08:40 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 09:01

Dinamo și Rapid se întâlnesc sâmbătă seară pentru prima dată după 6 ani în Liga 1, iar Ianis Zicu (38 de ani), fost jucător la alb-roșii, a ținut să le transmită încurajări elevilor lui Mircea Rednic.

Zicu îi sfătuiește pe jucători să-și asume vina pentru rezultatele negative de până acum și să demonstreze în meciul cu Rapid că sunt mai buni decât arată locul în clasament.

„Derby-urile sunt echilibrate, de obicei nu contează locul din clasament, dar Dinamo se află într-o situație gravă acum. Sper ca jucătorii lui Dinamo să înțeleagă faptul că sunt jos și din cauza lor, nu doar din cauza problemelor din club. 

Sper să înțeleagă faptul că sunt mai buni de atât și să se vadă asta în jocul lor de mâine. Sper să avem un derby frumos”, a declarat Ianis Zicu, potrivit Digisport.

Promisiunea lui Gabi Torje înainte de Dinamo - Rapid: „Toată lumea va juca cu noi cu teamă!”

Înainte de meciul cu Rapid, Dinamo se află într-o situație delicată. „Câinii roșii” au obținut doar două victorii în primele 12 etape, fiind penultimii în Liga 1, cu 7 puncte acumulate. Chiar și așa, Gabriel Torje vede luminița de la capătul terenului.

Mijlocașul, căruia antrenorul Mircea Rednic i-a oferit banderola de căpitan, promite că „toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă”, așa cum era altădată.

„Derby-urile, meciurile mari te fac să te simți fotbalist, cele în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, că ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră, una grea. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă. Dinamo altădată era de temut și toți care jucau cu Dinamo veneau cu coada între picioare. 

Acum toată lumea când joacă cu Dinamo se gândește să facă puncte, să câștige, dar cu siguranță vom întoarce acest lucru, toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă, pentru că Dinamo este o echipă valoroasă. 

Ceea ce contează este să fim montați 100%, să dăm tot ce avem mai bun, tot ce am pregătit la antrenament și să le demonstrăm suporterilor, care au fost mereu alături de noi, că trebuie să fie în continuare alături de echipă. La Rapid există un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. 

Am prieteni acolo, știu că indiferent de ce s-a întâmplat la meciuri a fost atmosfera bună. Au experiență, entuziasm, vin după o victorie cu CFR, asta ne motivează mai mult, vrem să învingem echipa care a bătut campioana”, a declarat Torje la conferința de presă.

Citește alte știri din Liga 1:

Ține cu dinții de contract » Edi Iordănescu este hotărât să răzbească la FCSB în ciuda declarațiilor lui Becali

Sorin Cârțu, furibund la adresa restricțiilor: „Cum ne aduci pe aceeași linie cu niște ignorați care râd de noi?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close