INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Gerard Pique îi pune față în față pe Ansu Fati și Vinicius Junior: „Unul înscrie mai mult, celălalt este mai electric”

Vinicius Junior și Ansu Fati // foto: Guliver/gettyimages
Vinicius Junior și Ansu Fati // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 09:57 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 11:50

Gerard Pique (34 de ani) i-a comparat pe Ansu Fati (18 ani) și Vinicius Junior (21) înainte de El Clasico, Barcelona - Real Madrid.

  • Barcelona - Real Madrid se joacă duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15. Partida va putea fi urmărită live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport și Look Sport.

Chiar dacă El Clasico nu îi mai pune față în față pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, marele derby al fotbalului spaniol continuă să propună dueluri interesante. Unul dintre acestea este între tinerii Ansu Fati și Vinicius Junior, ambii atacanți de bandă.

Gerard Pique îi compară pe Ansu Fati și Vinicius înainte de Barcelona - Real Madrid

Înainte de meciul cu Real Madrid, Gerard Pique, fundaș central la Barcelona, i-a pus în oglindă pe cei doi.

„Vinicius este mai rapid, mai electric, este mai degrabă o extremă pură. Ansu înscrie mai mult și poate juca ca atacant. Aș zice că Ansu înscrie mai mult și celălalt (Vinicius) este mai electric, iar în duelurile 1 contra 1 este unul dintre cei mai buni din lume”, a spus Pique, citat de Marca.

„Barcelona are nevoie de astfel de jucători, de marcatori. Oamenii au nevoie de asta, cu atât mai mult cu cât cel mai important jucător din istoria noastră (n.r. - Lionel Messi) a plecat, dar trebuie să fim realiști. Are 19 ani (n.r. - îi va împlini pe 31 octombrie), iar aici echipa câștigă meciurile, el ajută cu golurile”, a adăugat Pique despre Ansu Fati.

Vinicius Junior are cel mai bun început de sezon la Real Madrid de la transferul său în capitala Spaniei, petrecut în 2018. Brazilianul a înscris 7 goluri și a pasat decisiv de 5 ori în 11 meciuri, iar în ultimul meci, 5-0 cu Șahtior, a fost excelent, cu două goluri de generic și un assist.

Revenit după o accidentare care l-a ținut în afara terenului o perioadă îndelungată, Ansu Fati s-a întors cu goluri. El a înscris de două ori și a pasat decisiv o dată în doar 160 de minute jucate în acest sezon, adunate din 5 apariții.

Ansu Fati a semnat recent prelungirea contractului cu Barcelona până în 2027. Clauza de reziliere a contractului său este una uriașă, de un miliard de euro!

Real Madrid poate urca pe primul loc în La Liga

Dacă ei vor să fie favoriții, îi vom lăsa să poarte această etichetă, nicio problemă. Dar nu există favorit într-un Clasico, asta s-a văzut de-a lungul istoriei. 

- Gerard Pique, Barcelona

Înainte de El Clasico, Real Madrid ocupă poziția a treia în La Liga, cu 17 puncte, 3 sub Real Sociedad, care a jucat un meci în plus față de „albi”. Barcelona este pe 7, cu 15 puncte. Clasamentul integral din La Liga, AICI

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Salah, comparat cu Cristiano Ronaldo, înainte de Liverpool - Manchester United! Ce spune Klopp despre cei doi jucători

Nu renunță la Super Ligă! Planul gândit în spatele cortinelor: 140 de echipe în 3 divizii?!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează