FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

„Câinii” îşi fac curaj înainte de derby-ul cu Rapid: „Văd că se lucrează mult mai bine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 10:03 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 11:43

Dinamo și Rapid se întâlnesc sâmbătă seară pentru prima dată după 6 ani în Liga 1. Iuliu Mureșan, administratorul special al alb-roșiilor, este încrezător că echipa sa va reuși să rupă seria neagră din campionat și să iasă învingătoare în derby.

„Noi nu vrem decât victoria, pentru că avem nevoie. Am obţinut două victorii la începutul campionatului şi, de atunci, avem un şir de înfrângeri. Sper că, odată cu venirea lui Mircea Rednic, lucrurile să se regleaze încet, încet. Văd că se lucrează mult mai bine ca înainte. 

Rapid este o surpriză, pentru că a fost la un moment dat pe locul 2. După ultima victorie, cu CFR, au moral bun şi echipa are potenţial. La un meci din ăsta nu poţi să spui că este o favorită, oricare echipă poate să câştige. 

Eu sper să fim noi aceia, fiindcă avem foarte mare nevoie de puncte”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Telekom Sport.

Mureșan: „Mihai Iosif are un farmec aparte”

Oficialul „câinilor” nu s-a sfiit să-l laude pe antrenorul rivalei, Mihai Iosif.

„Mie mi-e simpatic, are farmec, este ceva aparte în peisajul fotbalului românesc şi a făcut treabă bună. Lucrează bine şi ştie să facă atmosferă la echipă, să îi ţină uniţi. E un personaj aparte!”, a mai spus Mureșan.

Derby-urile, meciurile mari te fac să te simți fotbalist. Sunt cele în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, să arăţi ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră, una grea. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă.

 Altădată, Dinamo era de temut și toți care jucau cu noi veneau cu coada între picioare. Acum, toată lumea când joacă cu Dinamo se gândește să facă puncte. Cu siguranță, vom întoarce acest lucru, toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă, pentru că Dinamo este o echipă valoroasă.
-Gabriel Torje, Dinamo

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamoviștii, încurajați înainte de meciul cu Rapid: „Sper să înțeleagă asta și să avem un derby frumos”

Florin Prunea reacționează după atacul lui Mircea Rednic: „E proces la Iași cu plăți fictive. Dictau tatăl și fiica”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează