INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit înainte de Liverpool - Manchester United: „Vă închid eu gura” » Ce l-a deranjat pe portughez

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 10:26 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 13:51

Cristiano Ronaldo (36 de ani), fotbalistul celor de la Manchester United, le-a răspuns contestatarilor care îl acuză că nu-și ajută echipa pe faza defensivă.

Chiar dacă a fost decisiv în ultimul meci al lui United, cel din Liga Campionilor, câștigat cu 3-2 în faţa celor de la Atalanta Bergamo, Cristiano marcând golul care a dus victoria, starul lusitan nu a scăpat de critici și este acuzat de mai mulți fani englezi că nu face suficent pressing pentru a-și ajuta echipa pe faza defensivă.

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit înainte de Liverpool - Manchester United: „Vă închid eu gura”

Cristiano Ronaldo le-a răspuns celor care îl contestă, spunând că în final, tot el va fi cel care va aduce victoriile pentru United.

„Știu că echipa are nevoie de ajutorul meu și în apărare. Dar rolul meu la club este de a câștiga, de a ajuta echipa să învingă și să marchez goluri. Aspectul defensiv e doar o parte din rolul meu. Oamenii nu vor să vadă asta pentru că nu mă plac, dar, sincer, am 36 de ani. 

Am câștigat totul, așa că aș putea eu să fiu îngrijorat de oamenii care spun lucruri negative despre mine? Dorm bine noaptea. Când mă pun în pat am conștiința împăcată. Continuați cu lucrurile acestea, pentru că tot eu o să închid guri și o să câștig lucruri. 

Criticile au reprezentat mereu o parte a acestui fenomen. Nu mă îngrijorează deloc. Și sincer, le văd ca pe un lucru bun.

Dacă îmi duc grija sau vorbesc despre mine, înseamnă că îmi știu potențialul și valoarea mea în fotbal. Așa că e bine. Vă dau un exemplu: dacă ești la școală și ești cel mai bun elev, cel mai slab va spune că nu te place”, a spus Ronaldo, potrivit SkySports.

Salah, comparat cu Cristiano Ronaldo, înainte de Liverpool - Manchester United! Ce spune Klopp despre cei doi jucători
LIVERPOOL
Salah, comparat cu Cristiano Ronaldo, înainte de Liverpool - Manchester United! Ce spune Klopp despre cei doi jucători

Urmează Liverpool - Manchester United, partidă vedetă în Premier League

Primul meci în care Cristiano își poate demonstra din nou valoarea este chiar derby-ul Angliei, confruntarea cu Liverpool.

Deși a avut un start bun de sezon, Manchester United suferă încă de jocul inconstant: e pe locul 6 în Premier League, cu 14 puncte în opt etape și cu două înfrângeri și un egal în ultimele trei etape.

6goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Manchester United de la revenirea în Premier League: 3 în campionat și 3 în Liga Campionilor

Pe de cealaltă parte, cu un lot mult mai omogen, Liverpool pare implicată, fără probleme, în lupta pentru titlu: e pe locul doi, cu 18 puncte, în spatele lui Chelsea, echipă care are doar un punct în fața cormoranilor.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Manchester United - Liverpool

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Gerard Pique îi pune față în față pe Ansu Fati și Vinicius Junior: „Unul înscrie mai mult, celălalt este mai electric”

Nu renunță la Super Ligă! Planul gândit în spatele cortinelor: 140 de echipe în 3 divizii?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  23 Octombrie 2021, 12:28

Un sportiv urias!!! Oriunde a fost a castigat. Respect total!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează