INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Video Radu Drăgușin, primele impresii după debutul la Sampdoria: „De asta am nevoie eu, e foarte important”

Radu Drăgușin, la debutul pentru Sampdoria
Foto: Imago
Radu Drăgușin, la debutul pentru Sampdoria Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 11:04 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 12:39

Radu Drăgușin (19 ani) a debutat într-un meci oficial la Sampdoria, în victoria 2-1 contra celor de la Spezia, din runda cu numărul 9 din Serie A. La finalul partidei, fundașul central a oferit primele impresii despre joc.

Intrat în teren în minutul 20, după ce Valerio Verre nu a mai putut continua partida, Drăgușin a bifat primele minute în tricoul italienilor.

„Era foarte important să câștigăm cele trei puncte și am făcut-o. O victorie care ne-a redat entuziamul pierdut, ne ajută să mergem înainte și să privim viitorul. Să spunem că sunt obișnuit cu aceste debuturi neașteptate, dar peste toate e un meci bun și sunt fericit că echipa a dat totul,. 

Sampdoria pentru mine reprezintă o oportunitate de a crește, de a prinde cât mai multe minute, de asta am nevoie eu, e foarte important. 

Sunt aici și pentru a da o mână de ajutor echipei, vrem să ajungem cât mai sus în clasament și să facem un campionat bun”, a declarat Radu Drăgușin, într-un videoclip postat de cei de la Sampdoria.

Cu această victorie, Sampdoria urcă spectaculos în clasament, până pe locul 13, cu 9 puncte obținute în 9 runde.

Radu Drăgușin, sfătuit să nu renunțe la națională

După ce fundașul central a refuzat ultima convocare de la „naționala” de tineret pentru „a rămâne la echipa de club pentru a se acomoda”, Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, l-a sfătuit pe Drăgușin să nu refuze niciodată convocarea.

„Niciodată nu se refuză naționala. E o mândrie să fii convocat la echipa națională și să porți tricoul naționalei. Nu știu dacă un jucător ar trebui să renunțe la convocare. Cel mai important lucru e să ai meciuri în picioare pentru a fi la echipa națională. 

Îmi aduc aminte că în momentul în care am fost convocat la națională, am avut vreo 6-7 luni în care n-am jucat deloc. Dar erau Gică Popescu, Didi Prodan, Filipescu. Mi-am așteptat rândul”, a spus Liviu Ciobotariu, la GSP Live.

VIDEO Rezumatul meciului Sampdoria - Spezia 2-1

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Gerard Pique îi pune față în față pe Ansu Fati și Vinicius Junior: „Unul înscrie mai mult, celălalt este mai electric”

Șumudică, idol la Malatyaspor după două meciuri: „Îi iubesc!” » N-a uitat de CFR

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează