FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

EXCLUSIV Gigi Becali nu dă doi bani pe derby-ul Dinamo - Rapid: „Ce mă interesează? Doar așa m-aș fi uitat!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 13:47 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 16:48

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, susține că derby-ul Dinamo - Rapid, programat în această seară, de la ora 20:30, nu prezintă interes pentru el.

Liga 1 fierbe în așteptarea meciului Dinamo - Rapid, derby-ul etapei 13. Printre cei entuziasmați de perspectiva meciului nu se numără și Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, o rivală de tradiție a celor două echipe care se vor înfrunta în această seară.

Gigi Becali a declarat pentru GSP.ro că singurele meciuri din Liga 1 pe care le urmărește sunt acelea jucate de contracandidatele FCSB-ului la câștigarea campionatului, CFR Cluj și CS Universitatea. Latifundiarul admite că ar fi privit derby-ul dacă Dinamo și Rapid aveau pretenții la titlu.

„Dacă plouă sunteți nouă. Și ăia împărțiți în două” » Dinamo - Rapid, cele mai tari mesaje dintre galerii
DINAMO - RAPID
„Dacă plouă sunteți nouă. Și ăia împărțiți în două” » Dinamo - Rapid, cele mai tari mesaje dintre galerii

Gigi Becali „pune la pământ” derby-ul Dinamo - Rapid: „Ce mă interesează pe mine? Doar așa m-aș fi uitat”

„Ce să văd, ce mă interesează pe mine de Dinamo și de Rapid? Mă știți că am avut dușmănii? M-a interesat pentru că suporterii spuneau că îi interesează mai mult să batem Rapid și Dinamo decât să luăm campionatul. Dar acum? Dacă erau cu noi la concurență pentru campionat, da. 

La Craiova lui Rotaru și la CFR, doar la astea două mă uit, alte ambiții nu am. Dar dacă dau un gol, nu mă mai uit nici la ele, că știu că sunt gata meciurile. Cât e egal, mă uit. Doar la astea mă uit, la alții nu. 

Nu am răutăți să piardă Dinamo, să piardă Rapid... Ce câștig eu, ce treabă am? Mă interesează pe mine? Nu sunt suporter înfocat, doar am o afacere care vreau să-mi meargă bine”, a transmis Gigi Becali.

PCH, anunț de ultim moment: „Am luat o hotărâre pentru derby-ul cu Rapid”

Ultrașii lui Dinamo nu vor fi în peluze la meciul cu Rapid din „Ștefan cel Mare”, în semn de solidaritate cu fanii care nu pot intra pe stadion după noile restricții impuse de autorități. Fanii vor fi prezenți la meci, dar nu în sectoarele destinate PCH. 

„Grupările din peluză au decis de comun acord să închidă sectoarele PCH pentru meciul de azi, din solidaritate cu cei care nu pot intra pe stadion.

Din SOLIDARITATE cu aceia dintre noi care nu sunt lăsați să intre pe stadion, pentru a trăi fenomenul așa cum au făcut-o de o viață, ZONA PELUZEI VA RĂMÂNE ÎNCHISĂ. Iar dacă măsurile autorităților i-ar fi afectat doar pe rivalii noștri, am fi luat ACEEAȘI DECIZIE.

În același timp, nu dorim ca acțiunea noastră să fie înțeleasă ca o boicotare a evenimentului sportiv. Dimpotrivă, ÎI INVITĂM PE SUPORTERI SĂ FIE PREZENȚI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE în toate celelalte zone ale stadionului. Suporterii care și-au cumpărat deja bilete în peluză pentru meciul de azi vor fi redirecționați în zona vechii tabele de marcaj, către Tribuna a 2-a”, au anunțat pe Facebook fanii „câinilor roșii”.

Citește mai multe știri despre Dinamo - Rapid: 

Dinamoviștii, încurajați înainte de meciul cu Rapid: „Sper să înțeleagă asta și să avem un derby frumos”

Gabi Torje are un mesaj amenințător pentru adversarii din Liga 1: „Toți veți juca cu Dinamo cu teamă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Octombrie 2021, 12:12
Postat de irefutabil pe 23 Octombrie 2021, 20:36

Relevant nu e ca becali e neinteresat de echipa lui, relevant e ca pe tine te intereseaza de echipa lui. Daca pe rapidisti ii interesa doar de rapid, poate ca azi echipa inca exista si nu mai erai nevoit sa sustii o clona , sa te arunci in comparatii comice cu echipe cu 3 clase peste voi si sa insiri pe aici idei putine si fixe pe care nici tu nu le crezi.

Și pe tine te interesează de echipa altora. Cînd vorbește gura fără tine și spui lucruri aiurea și paralele cu adevărul , mai primești și răspunsuri din când în când. Nu interesează pe nimeni de echipa lui becali , crede-mă. Dar ce am spus știi și tu că este valabil 100%: Voi nu aveți nici stadion nici siglă nici palmares nici NUME măcar , și te iei de Rapid care are totul!!! Ești inteligent rău!!! Sau poate că ești doar frustrat și rău voitor. Nici o problemă!!! Nu ești nici primul , nici ultimul!!! După cum am mai spus , și după cum toată lumea știe inclusiv tu , Rapidul a făcut ce au făcut MUUUULTE echipe din Europa: După faliment și-au continuat tradiția și drumul. La voi în schimb , lucrurile stau "puțin" diferit!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  24 Octombrie 2021, 08:14
Postat de creeperno115 pe 23 Octombrie 2021, 22:41

Declaratie de doi bani

Știi cum e: "Prostul dacă nu-i fudul , Parcă nu e prost destul"!!!

creeperno115
creeperno115  •  23 Octombrie 2021, 22:41

Declaratie de doi bani

Vezi toate comentariile (33)
Comentează