INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

video Răzvan Marin, evoluție dezastruoasă » Presa italiană: „Un coșmar. Un meci de uitat pentru mijlocaș”

Răzvan Marin
Foto: Imago
Răzvan Marin Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 19:19 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 19:53

Cu Răzvan Marin (25 de ani) integralist, Cagliari a pierdut fără drept de apel meciul cu Fiorentina, scor 0-3. Mijlocașul a avut o prestație modestă, iar presa din Italia l-a criticat pentru prestația avută.

Pe „Artemio Franchi”, Fiorentina nu i-a dat nicio șansă lui Cagliari. La pauză avea deja 2-0 după golurile lui Biraghi (penalty) și Nicolas Gonzalez. Singurul moment când Marin s-a evidențiat a fost în minutul 58, când a fost avertizat cu un cartonaș galben.

Atacantul sârb Dusan Vlahovic a închis tabela la 3-0, provocând o nouă înfrângere pentru Cagliari, aflată pe penultimul loc în Serie A.

Reacția presei italiene: „Un coșmar. Un meci de uitat pentru mijlocaș”

La finalul partidei, presa italiană a analizat prestația lui Răzvan Marin, criticându-l pentru faptul că nu a coordonat jocul formației sale, acesta fiind notat cu nota 5 de jurnaliștii italieni.

„Când fostul mijlocaș de la Ajax nu aleargă, întreaga echipă de la Cagliari are probleme. Un meci de uitat pentru mijlocaș, care a fost blocat excelent de către Maleh și a comis faultul în urma căruia a înscris Vlahovic”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com.

„Absența lui Strootman l-a forțat pe Marin să preia misiunea de a coordona mijlocul terenului. A avut sarcini la care nu s-a adaptat. Un coșmar, un meci care trebuie uitat repede de Răzvan Marin”, au notat și cei de la centotrentuno.com

Cu Ștefan Radu integralist, Lazio a fost și ea umilită

Răzvan Marin nu este singurul român care a pierdut în această după-amiază. Folosit pentru prima dată la Lazio de către Maurizio Sarri, Ștefan Radu a asistat la recitalul lui Giovanni Simeone, fiul antrenorului lui Atletico Madrid, care a reușit primul său „poker” din carieră.

Simeone a lovit prima dată în minutul 30, când a țâșnit printre fundașii centrali și a reluat elegant, din prima, pe lângă Reina. Vârful argentinian a făcut imediat 2-0, cu un șut plasat de la marginea careului de 16 metri. Ciro Immobile a redus din diferență la prima acțiune a părții secunde, dar ultimul cuvânt i-a aparținut tot lui Simeone.

În minutul 62 a finalizat un contraatac, cu un șut la colțul scurt, iar în al doilea minut al prelungirilor a marcat cu o execuție rafinată, tot pe contră.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

KO(eman) » Cifre dezastruoase pentru antrenorul Barcelonei: „Să vină Xavi!”

Mircea Lucescu, invincibil în Ucraina! Victorie pentru Dinamo Kiev, alt gol pentru jucătorul revitalizat de tehnicianul român

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează