INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - LIVERPOOL

VIDEO+FOTO Ronaldo, gest golănesc în Manchester United - Liverpool! Trebuia eliminat?

Manchester United - Liverpool. În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo a recurs la un gest care nu are nicio legătură cu sportivitatea. +4   FOTO
Manchester United - Liverpool. În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo a recurs la un gest care nu are nicio legătură cu sportivitatea.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 20:11 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 20:40

În prelungirile primei reprize din Manchester United - Liverpool 0-5, Cristiano Ronaldo a recurs la un gest care nu are nicio legătură cu sportivitatea.

Scorul era deja 3-0 pentru Liverpool, iar nervii erau întinși la maxim în tabăra adversă. După ce i-a fost blocat unghiul de către Alisson Becker, pe direcția căruia a finalizat ulterior, Cristiano Ronaldo a fost mai lent în drumul către minge decât Curtis Jones. 

Cristiano Ronaldo, gest golănesc în Manchester United - Liverpool

A urmat un moment cvasi-reprobabil. Cristiano l-a pus la pământ cu o manevră de MMA pe Jones, apoi a șutat de două ori cu putere în mingea care era lipită de abdomenul adversarului. 

Imediat jucătorii lui Liverpool, în frunte cu Robertson, au venit să-i ceară socoteală lui Ronaldo, apărat de conaționalul Bruno Fernandes. După consultarea VAR, Cristiano Ronaldo a văzut doar cartonașul galben din partea „centralului” Anthony Taylor.

embed ronaldo

Ce le transmitea Cristiano Ronaldo  contestatarilor, înainte de meci

„Știu că echipa are nevoie de ajutorul meu și în apărare. Dar rolul meu la club este de a câștiga, de a ajuta echipa să învingă și să marchez goluri. Aspectul defensiv e doar o parte din rolul meu. Oamenii nu vor să vadă asta pentru că nu mă plac, dar, sincer, am 36 de ani.

Am câștigat totul, așa că aș putea eu să fiu îngrijorat de oamenii care spun lucruri negative despre mine? Dorm bine noaptea. Când mă pun în pat am conștiința împăcată. Continuați cu lucrurile acestea, pentru că tot eu o să închid guri și o să câștig lucruri.

Criticile au reprezentat mereu o parte a acestui fenomen. Nu mă îngrijorează deloc. Și sincer, le văd ca pe un lucru bun.

Dacă îmi duc grija sau vorbesc despre mine, înseamnă că îmi știu potențialul și valoarea mea în fotbal. Așa că e bine. Vă dau un exemplu: dacă ești la școală și ești cel mai bun elev, cel mai slab va spune că nu te place”, a spus Ronaldo, potrivit SkySports, înaintea meciului cu Liverpool.

6 goluria marcat Cristiano Ronaldo pentru Manchester United de la revenirea în Premier League: 3 în campionat și 3 în Liga Campionilor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

KO(eman) » Cifre dezastruoase pentru antrenorul Barcelonei: „Să vină Xavi!”

Răzvan Marin, evoluție dezastruoasă » Presa italiană: „Un coșmar. Un meci de uitat pentru mijlocaș”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
rumunek
rumunek  •  27 Octombrie 2021, 13:47

Întrebați-l pe Scholes

rocky5
rocky5  •  26 Octombrie 2021, 21:55

Un huligan!

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  25 Octombrie 2021, 18:22

Trebuia categoric eliminat ! S-a vazut clar frustrarea si nervozitatea in gestul lui !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close