INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - LIVERPOOL 0-5

REZUMAT VIDEO Mașinăria Liverpool, dezastrul United și recordmanul Salah! Concluzii după derby-ul din Premier League

Liverpool a umilit-o pe Manchester United, scor 5-0, în derby-ul etapei #9 din Premier League +10   FOTO
Liverpool a umilit-o pe Manchester United, scor 5-0, în derby-ul etapei #9 din Premier League

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 20:50 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 21:45

Liverpool a umilit-o pe Manchester United, scor 5-0, în derby-ul etapei #9 din Premier League. 5 lucuri inedite despre acest meci:

  1. Manchester United nu a mai fost niciodată condusă cu 0-4 la pauză până în această seară;
     
  2. E cea mai umilitoare înfrângere suferită de Manchester United pe teren propriu cu Liverpool. Totodată, e doar al doilea meci pierdut de „diavoli” cu 0-5 pe teren propriu din 1955 (vs. Manchester City) încoace;
     
  3. Liverpool e doar a doua echipă din istoria primei ligi engleze care câștigă două meciuri consecutive cu 5-0 în deplasare. Runda trecută, „cormoranii” s-au impus cu același scor pe terenul lui Watford. Numai United a mai reușit asta, în 1960;
     
  4. Salah, 106 goluri, a devenit cel mai bun marcator african din istoria Albionului. Azi l-a depășit pe Drogba (104);
     
  5. Același Salah e singurul fotbalist care a reușit un hat-trick pe Old Trafford în ultimii 18 ani. Ultimul „killer” al grupării din Manchester: brazilianul Ronaldo, în aprilie 2003, Liga Campionilor, pe vremea când legendarul atacant evolua la Real Madrid.

Manchester United - Liverpool 0-5 - Rezumat VIDEO

„Teatrul coșmarurilor” lui Solskjaer » United, umilită de rivala Liverpool, 0-5

+6 FOTO

Liverpool venea din postura de favorită la Manchester, dar nimic nu prevestea furtuna din prima repriză. „Cormoranii” au început cu un pressing ucigător, iar Keita a deschis scorul încă din minutul 5. Diogo Jota, omul care l-a ținut rezervă pe Mane, a dublat avantajul în minutul 13, apoi a ieșit la rampă Mohamed Salah.

Omul-record de la Liverpool a înscris un hattrick și a ajuns la 10 meciuri consecutive cu gol marcat. Declarațiile lui Klopp, conform cărora egipteanul ar merita Balonul de Aur, nu par deloc deplasate.

Cristiano Ronaldo nu a suportat umilința și a fost protagonistul unui gest golănesc. Și-a lovit adversarul căzut pe gazon, dar a scăpat doar cu un cartonaș galben.

Ronaldo, gest golănesc în Manchester United - Liverpool! Trebuia eliminat?
UNITED - LIVERPOOL
Ronaldo, gest golănesc în Manchester United - Liverpool! Trebuia eliminat?

Fanii au plecat la pauza meciului Manchester United - Liverpool

Nici fanii „diavolilor” nu au rezistat. Reporterii Sky Sports au surprins mii de oameni care au părăsit arena la pauză. Alte scaune au rămase goale după reușita de 5-0, semnată de Salah. Pasa de gol a fost una genială, un exterior de 40 de metri venit de la Henderson.

Imediat, Cristiano Ronaldo a trimis mingea în poarta lui Alisson, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru un ofsaid milimetric. Ca dezastrul să fie complet, Paul Pogba a văzut direct cartonașul roșu, pentru o intrare cu talpa. Campionul mondial intrase la pauză și a prins doar un sfert de oră pe teren.

Clasamentul din Premier League, după Manchester United - Liverpool 0-5

Cu victoria de astăzi, Liverpool revine pe locul secund în clasamentul Premier League. Are 21 de puncte, unul sub liderul Chelsea. „Cormoranii” sunt cei mai ofensivi din campionat, cu 27 de goluri înscrise. Manchester United ajunge la 4 meciuri consecutive fără victorie în competiția internă și ocupă locul 7, cu 14 puncte.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Moruțan, om cheie la derby-ul Besiktas-Galatasaray! Ce scrie presa turcă înaintea unui meci crucial

Manchester City a cheltuit aproape două miliarde pe transferuri în ultimii 12 ani! FCSB, singurul nostru club în Top 250 mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
bridges
bridges  •  25 Octombrie 2021, 01:36

Liverpool... Cel mai frumos fotbal, cea mai incantatoare galerie. Klopp a facut un miracol acolo!

88gore88
88gore88  •  25 Octombrie 2021, 00:08

Termina Solskjaer Halloween-ul asta la United?

88gore88
88gore88  •  25 Octombrie 2021, 00:05
Postat de bjk86 pe 24 Octombrie 2021, 23:20

Nu ai auzit de Ronaldo Luis Nazário de Lima, dintosul? Cand Ronaldo evolua la Real Madrid, C.Ronaldo era un necunoscut care se uita la Ronaldo ca la un zeu al fotbalului :)

Uita nume si persoane dar sta bine la numere...Probabil nu stie nici cine este Demolari...:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează