FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo poate bifa azi două transferuri » Soțiile lor sunt decisive

Paul Gladon are o cotă de
450.000 de euro pe
transfermarkt // FOTO: Imago
Paul Gladon are o cotă de 450.000 de euro pe transfermarkt // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat luni, 25 octombrie 2021 07:29 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 11:34

Fotbaliștii noi care vin pe repede-înainte la Dinamo semnează cu „câinii” după ce trec probele medicale și fizice și, mai ales, dacă le place jumătăților lor Bucureștiul. Olandezul Gladon și elenul Kainourgios ar putea deveni și ei azi jucătorii „roș-albilor”.

Dinamo a adus doi fotbaliști în noua „eră Mircea Rednic”, mijlocașul Michel Espinosa și atacantul Tomas Vestenicky, dar continuă să ia jucători pentru a întări echipa împotmolită pe penultimul loc al clasamentului.

Doi vor semna astăzi, cel târziu mâine (n.r. - marți), cu gruparea din Ștefan cel Mare, după ce vor efectua și testele fizice. 

Vin, văd, semnează?

Atacantul olandez Paul Gladon, 29 de ani, și extrema stânga Nikolaos Kainourgios, un grec de 23 de ani, sunt așteptați să-și pună iscălitura pe noile angajamente cu bucureștenii, a anunțat GSP.RO.

Administratorul special Iuliu Mureșan a declarat duminică că doi fotbaliști au efectuat deja vizita medicală și vor semna cu Dinamo.

„Cei doi urmează să semneze. Mulți jucători sunt întorși de soții. Dacă orașul, țara, nu le place, nu îi lasă nici pe jucători. Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate”, a spus Mureșan.

18 goluri în 105meciuri are Gladon în prima ligă olandeză

Fotbalul apropiat lui Rednic

  • Paul Gladon (29 de ani) este un atacant de 1,88 metri înălțime, care și-a petrecut mare parte a carierei în Olanda. În 2016, Wolverhampton a plătit pentru el două milioane de euro! Nu s-a impus și a fost împrumutat la Heracles, apoi la Sint-Truiden, în Belgia. Ultima dată a îmbrăcat tricoul lui FC Emmen, în liga  olandeză, pentru care a marcat de două ori în 18 meciuri.
  • Nikolaos Kainourgios este un jucător grec liber de contract din iulie, după despărțirea de Zulte Waregem. Kainourgios, care a evoluat la Aittitos Spaton, AE Sparti și Zulte Waregem, se află în negocieri avansate cu Dinamo. În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.  În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.

2 goluriîn 15 meciuri a marcat atenianul pentru Zulte Waregem, Kainourgios putând evolua pe toată banda stângă

Nica și Țîră se antrenează separat. Nu m-au convins. Voi aduce jucători pe posturile astea. Am discutat cu Nica, el m-a sunat. Au venit cum au venit, eu decid. Nu trebuie să se supere nimeni, în momentul de față ei nu pot ajuta echipa. Nu am cerut să li se rezilieze contractul, dar le-am explicat că nu ne bazăm pe ei până în iarnă.

 - Mircea Rednic, antrenor Dinamo

VIDEO Cosmin Moți „Lotul lui Dinamo are nevoie de timp”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Se mută Dinamo din Ștefan cel Mare? Anunțul lui Iuliu Mureșan: „E un gazon suprasolicitat”

Rednic se transformă radical de la o zi la alta » Anunțuri contradictorii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
alex.aelev
alex.aelev  •  26 Octombrie 2021, 21:35

Daca mai era Borcea "la butoane", nu mai era nicio problema cu sotiile, semnau aia intr-o clipita...

creeperno115
creeperno115  •  25 Octombrie 2021, 22:38

Asa fotbalisti sa gasesti cu salarii mici! Bravo Muresan, bravo Rednic!

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  25 Octombrie 2021, 18:49
Postat de dora pe 25 Octombrie 2021, 12:27

Pe Lato nu il primeau ultrasii, ca a fost la FCSB, Steaua sau unde o mai fi fost...dar vezi de bine joaca la varsta lui la FC Arges...nu prea se vede ca are 35 de ani...Dinamo poate il asteapta pe Stefan Radu, care are tot 35 de ani si e pe faras la Lazio !!!

Nu cred ca era o problema ca a jucat la Steaua , mulți jucatori au jucat și la Steaua și la Dinamo . Amin Steaua , de morți numai de bine

Vezi toate comentariile (13)
Comentează