INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Conducerea Barcelonei i-a stabilit soarta lui Ronald Koeman, după înfrângerea din El Clasico

Ronald Koeman
Foto: Imago
Ronald Koeman Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 18:46 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 19:13

Real Madrid a învins-o pe Barcelona, scor 2-1, în derby-ul rundei #10 din La Liga, iar tot mai mulți fani au cerut îndepărtarea lui Ronald Koeman de pe banca catalanilor.

Deși echipa nu are prestații deloc convingătoare în ultima perioadă, conducerea Barcelonei este determinată să-i mai acorde încă o șansă antrenorului olandez.

Potrivit spaniolilor de la Marca, viitorul lui Koeman pe banca tehnică a catalanilor depinde acum de următoarele 3 meciuri, cele cu Rayo Vallecano și Deportivo Alaves în campionat, și partida cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor. 

Olandezul este obligat să le câștige pe toate pentru a continua să-i antrenezi pe catalani.

Koeman, atacat de fanii Barcelonei după eșecul din Clasico

Sătui de parcursul dezastruos al echipei favorite din actuala stagiune, câteva zeci de suporteri l-au așteptat pe Koeman la finalul meciului pentru a-i plăti câteva „polițe”. L-au insultat și au lovit cu mâinile și picioarele bolidul pe care-l conducea tehnicianul olandez, cerându-i violent demisia:

FC Barcelona condamnă public actele violente și reprobabile pe care managerul nostru le-a trăit la ieșirea din Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete 
Comunicat oficial FC Barcelona

Cifre dezastruoase pentru Ronald Koeman

Conform specialiștilor de la Opta Jose, Koeman a devenit doar al doilea antrenor al Barcelonei care pierde primele 3 El Clasico. 

„Recordul” îi aparținea lui Patrick O'Connell (1935 -1940). Fanii Barcelonei au luat cu asalt contul de Twitter al clubului imediat după finalul partidei. „Koeman, OUT!” / „Mulțumim, Ronald, baftă la noul club!”, „Să vină Xavi!”, au postat cei mai mulți dintre suporterii catalanilor.

„Mereu este complicat să vorbeşti despre un astfel de rezultat, mai ales că meritam mai mult, în special după jocul din prima repriză. Totul a depins de o ocazie clară, când noi puteam să facem 1-0. În loc să se întâmple asta, ei au marcat şi s-a făcut 0-1. Ne-a fost greu, pentru că şi-au apărat rezultatul şi ştiam că sunt periculoşi pe contraatac. 

Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă. În prima repriză am jucat bine, am avut posesia mingii. Este adevărat că mai sunt multe meciuri de jucat, miercuri vom avea altul, ne vom recupera și vom merge înainte în cea mai bună formă.
Ronald Koeman, după înfrângerea cu Real Madrid

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Thierry Henry a observat de ce nu-i iese jocul lui Messi la PSG: „E echipa lui Mbappe, Leo este izolat”

Ianis Hagi, elogiat în presa scoțiană după ultimul meci al lui Rangers: „Cel mai bun, coechipierii n-au fost la nivelul său” + Laude pentru Niță în presa din Cehia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  25 Octombrie 2021, 23:35

Cred că derbedeii ăia nu reprezintă susținătorii adevărați…

albastrualb
albastrualb  •  25 Octombrie 2021, 23:16

Fara messi , nu mai aveti forta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează