FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - UTA 0-3

FOTO Golul din Liga 1 care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „Îmi beam cafeaua, mi-a făcut seara!”

Ilie Dumitrescu a lăudat primul gol marcat de Ioan Hora în meciul Academica Clinceni - UTA 0-3. +6   FOTO
Ilie Dumitrescu a lăudat primul gol marcat de Ioan Hora în meciul Academica Clinceni - UTA 0-3.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 20:25 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 20:26

Ilie Dumitrescu a lăudat primul gol marcat de Ioan Hora în meciul Academica Clinceni - UTA 0-3.

În minutul 21 al duelului din Ștefan cel Mare, Ioan Hora a profitat de poziționarea eronată a portarului advers Ștefan Dobre, care a stat prea departe de linia de fund, și l-a executat din partea dreaptă a careului mare.

„Îmi beam cafeaua înainte să vin la emisiune și mă uitam la meci. Mi-a făcut seara! Senzațional, foarte frumos a dat, îl felicit”, a declarat Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

+2 FOTO

Ionuț Chirilă, discurs furibund » Și-a pus la zid portarul

Ionuț Chirilă (55 de ani), tehnicianul Academicii Clinceni, a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea la scor suferită pe teren propriu cu UTA. Antrenorul l-a pus la zid pe Ștefan Dobre, goalkeeper-ul de 20 de ani pe care l-a înlocuit la pauză

Chirilă nu poate să-și scoată echipa din criză și rămâne cu un singur punct câștigat de când a preluat-o pe Academica Cliceni. La finalul partidei, tehnicianul nu l-a menajat pe Ștefan Dobre, portarul care a gafat din nou, exact cum se întâmplase și etapele trecute. Mai mult, Chirilă a spus că are nevoie de doi atacanți și cel puțin un portar. 

Ionuț Chirilă: „E hilar ce s-a întâmplat cu portarul nostru!”

„Eu în general îmi apăr jucătorii. Cred în ei, dar ceea ce s-a întâmplat azi din partea portarului Dobre e hilar! Am primit primul gol din vina lui, deși construiam jocul. Continuăm să construim jocul, apoi luăm iar gol într-o fază în care oricare din dumneavoastră ar fi putut apăra mingea respectivă. 

După cele două goluri făcute cadou cu FCSB, după golul primit cu Botoșani, astăzi a greșit din nou. A venit un moment în care va trebui să facă o pauză. I-am spus-o și lui. 

S-a făcut o greșeală managerială când s-a spus că se poate juca cu un jucător U21 în poartă. Greșeala portarilor e decisivă și e foarte greu de reparat. Așteptam să se reinventeze, de asta l-am titularizat și astăzi. Din păcate, nu stăm bine la capitolul jucătorilor U21. Nu avem soluții pentru jucătorii U21. Suntem într-o situație fără ieșire”, a declarat Ionuț Chirilă, la microfonul Look+.

Ionuț Chirilă: „Am făcut trei greșeli fatale”

„Jocul nostru n-a fost cu nimic sub cel al UTA-ei. Din contră, i-am dominat în repriza a doua, însă am comis niște greșeli incomensurabile. Jucătorii mei nu au cedat la pauză, am făcut o repriză secundă mult mai bună. Dar orice greșeală făcută împotriva adversarilor de astăzi e fatală. Noi am făcut trei greșeli.

Eu sunt mulțumit de joc. Dacă scoatem cele trei greșeli, mi s-a părut o egalitate între cele două echipe. Ne trebuie niște plombe clare pentru a fi o echipă compactă. Ne trebuie doi atacanți și cel puțin un portar
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

Ionuț Chirilă, la limita exasperării! Ce a făcut la pauza meciului cu UTA
ACADEMICA CLINCENI - UTA
Ionuț Chirilă, la limita exasperării! Ce a făcut la pauza meciului cu UTA

Încercăm să facem imposibilul și să ne salvăm. Oricând ne putem redresa. Important e să începem să adunăm puncte. Anul viitor, trebuie să fim mai determinați, mai limpezi, mai răi, dar am încredere! Sunt un om optimist și vreau să-mi joc cartea până la capăt
Andrei Gabriel Ureche, portar Academica Clinceni

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?”

Ionuț Chirilă, la limita exasperării! Ce a făcut la pauza meciului cu UTA

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
freekick
freekick  •  14 Mai 2022, 08:42

Hai, recunoaște că am fost mai buni azi. Părerea mea e că a fost un meci perfect!

juv3ntin
juv3ntin  •  26 Octombrie 2021, 06:41

Da Unde exact trebuia sa stea portaru? Sa tina bara-n brațe? Saracu copil chiar stătea unde trebuie

George
George  •  25 Octombrie 2021, 21:32

Ilie...lasa gesturile astea de baiat fin si educat, ca ai sarit prea multe banci ( ani de scoala ) si generatii de sange albastru..........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează