FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, întrebat despre plecarea de la CFR Cluj: „Deciziile le iau alții”

Dan Petrescu / Sursă foto: Imago Images
Dan Petrescu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 20:21 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 20:47

Înaintea meciului cu Sepsi, Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a oferit un răspuns sincer atunci când reporterii l-au întrebat despre o eventuală plecare din Gruia, în contextul în care rezultatele au lăsat de dorit în mandatul actual.

„Antrenorul care pierde e mereu in pericol. Nu știu decât că trebuie să vin la antrenamente și să îmi fac meseria. Deciziile le iau alții”, a declarat Dan Petrescu, la microfonul Look Sport+.

Dan Petrescu e în pericol!

GSP.ro dezvăluit încă de săptămâna trecută că finanţatorul Neluțu Varga e nemulţumit de bilanţul lui Dan Petrescu în acest mandat şi se gândeşte să-l dea afară, în ciuda clauzei de 400.000 de euro pe care trebuie să i-o plătească în această situaţie. 

Favorit să preia banca ardelenilor ar fi Adrian Mutu, dorit în Gruia şi în urmă cu un an, când a fost blocat de fostul preşedinte Marian Copilu.

De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?”
CFR CLUJ
De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?”

Dan Petrescu e în pericol la CFR Cluj 

În numai 5 runde de campionat, de când a preluat echipa oficial, Dan Petrescu a înregistrat două înfrângeri în Liga 1, 0-1 la Botoșani și 0-2 la Mioveni, cu Rapid. Astfel avantajul pe care îl avea echipa în fruntea clasamentului Ligii 1, cu maximum de puncte după 7 runde (în primele 6 fusese condusă de Marius Șumudică), s-a tot micșorat. 

FCSB e acum la doar 6 puncte distanță, față de 12 câte erau după meciul direct. U Craiova a redus și ea ecartul cu un punct. În Cupă, CFR a ieșit din primul tur, învinsă chiar de olteni. În Conference League, ardelenii au doar un punct din două partide.

De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate

Ce a dus la prăbușirea din jocul vișiniilor? Contactat de Gazeta Sporturilor, Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo și om de fotbal cu o vastă experiență, e de părere că schimbările repetate din primul „11” au dat peste cap omogenitatea echipei. 

Profesorul Anghelache e confirmat și de cifre: conform informațiilor furinziate de Liviu Manolache, statisticianul Gazetei, CFR Cluj a utilizat în acest campionat, în 12 etape, nu mai puțin de 31 de fotbaliști.

Constantin Anghelache: „Ce închegare să fie la CFR Cluj?” 

„CFR Cluj e o altă echipă unde există unele lucruri greșite. S-a tot răspândit ideea că lotul e atât de mare încât se pot alinia două formații diferite. Uitați-vă la echipele mari din Europa! Mai mult de 16 jucători nu au, nu folosesc! Nu există nicio economie și nu odihnesc pe nimeni. Joacă toți, iar echipele sunt închegate. 

Ce închegare să fie la CFR Cluj când schimbi linia de mijloc cu totul, schimbi linia de atac cu totul, schimbi linia de fund cu totul? CFR Cluj e o echipă în scădere”, a declarat Constantin Anghelache, în exclusivitate pentru GSP.ro.

VIDEO Lucian Goian, despre situația lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „Ar fi o mare greșeală schimbarea lui, jucătorii ar fi bulversați!”

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Secretele celei mai bune defensive din Liga 1: „E o plăcere să-i vezi jucând, cred că intră în play-off”

Ionuț Chirilă, discurs furibund » A pus la zid un jucător de 20 de ani: „E hilar ce a făcut, e momentul să ia o pauză” + cum explică înfrângerea cu UTA

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
1859130434118119
Sucala Valer  •  26 Octombrie 2021, 08:35

La noi in Ardeal e o vorba, sezi bland GSP-ule, nu mor caii cand vor cainii. Dan Petrescu nu va fi dat afara de la CFR, a spus-o patronul dar, oare de ce nu ma mir, pare-se ca voi chiar vreti sa nu fiti bine informati. Tot CFR ul va lua campionatul chiar daca nu i aveti voi la inima. E bine ca FCSB isi poate amana meciuri, CFR-ul cand a solicitat asta ca sa pregateasca meciuri pentru cupele europene sau cand a avut covid, nu s-a putut, doar pentru unii se poate ca e din Bucuresti

legio.sud
legio.sud  •  25 Octombrie 2021, 20:49

Frânărilor va călăresc frății voștri mai mici … pai ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează