FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-0

Dan Petrescu „respiră”: „Ca CFR-ul de pe vremuri!” + replică pentru MM Stoica

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-0. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, nu face o tragedie după eșecul din Gruia. +49   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-0. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, nu face o tragedie după eșecul din Gruia.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 23:18 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 23:32

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-0. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, și-a adus aminte de echipa pe care o conducea în primele două mandate. 

Programul complet al etapei #13

„În ce meci nu suferi? Nu mai există meciuri ușoare, nici măcar în Liga 1. Am început să învățăm să facem la meciuri ce lucrăm la antrenamente. Ambele goluri au venit după faze lucrate. 

Îmi pare rău că Omrani și Alibec, care au jucat azi foarte bine, n-au dat gol. Adversarul nu știu dacă a avut vreo ocazie. A început mai bine, dar nimic clar. Am semănat în seara asta cu CFR-ul de pe vremuri, care dădea șanse puține adversarului”, a declarat Petrescu la final.

Dan Petrescu, despre...

  • următorul meci, cu FC Voluntari: „Era bine să joace în Cupă (n.r. - ilfovenii au trecut la „masa verde” de FCSB). Am văzut că unii de la Steaua s-au supărat pe mine (n.r. - Mihai Stoica i-a răspuns). Eu n-am zis de Steaua, ci în general, că nu înțeleg de ce se amână meciurile. Când CFR a jucat în Europa și a cerut amânarea, nu a fost nimeni de acord”
  • eliminarea lui Bordeianu pentru cumul de „galbene”: „E corectă, îi dau dreptate arbitrului, am revăzut fazele”

CFR Cluj - Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă!

„Feroviarii” nu aveau amintiri tocmai plăcute de la ultimul meci direct. Sepsi câștigase în Gruia în primăvară, însă covăsnenii sunt de nerecunoscut față de acea perioadă. Degringolada din jocul echipei nu s-a schimbat nici după venirea lui Bergodi, astfel că CFR a avut de îndeplinit o simplă formalitate

Campioana a deschis scorul în minutul 24, prin Rachid Bouhenna, algerianul marcând cu capul în urma unei faze fixe executate de Deac. 

Victoria a devenit o certitudine în minutul 53, când „veteranul” Emmanuel Culio a înscris primul gol de la revenirea în Ardeal. Argentinianul a executat slab un penalty, însă mingea a ricoșat norocos din Niczuly, iar faza s-a încheiat cu gol. 

CFR Cluj se distanțează din nou față de Craiova și FCSB

+45 FOTO

Eliminarea lui Bordeianu, care a văzut două „galbene” în două minute, nu a afectat prea mult jocul CFR-ului. Campioana a închis jocul și a securizat cele trei puncte, atât de importante pentru viitorul incert al lui Dan Petrescu. CFR are opt puncte peste Universitatea Craiova și nouă peste FCSB, dovada că, deși în criză de formă, ardelenii tot sunt capabili să ducă pe picioare lupta pentru titlu.

21 de goluria marcat Culio pentru CFR, cel de luni seară fiind primul de la revenirea în Gruia, ultimul înscriindu-l pe 21 decembrie 2019, într-un 4-0 în deplasare cu FC Voluntari, din penalty

Emoții cu Niczuly

În minutul 21, la un duel aerian între portarul Roland Niczuly și mijlocașul Ciprian Deac, jucătorul ardelenilor l-a lovit cu umărul în față pe adversarul său, imediat după ce acesta prinsese mingea. 

Goalkeeperul a căzut amețit la pământ, rămânând nemișcat și provocând reacția imediată a arbitrului Andrei Chivulete, care a cerut intervenția echipei medicale. După un minut de îngrijiri, Niczuly și-a revenit, dar foarte repede, la prima fază în careul său, a încasat golul din partea lui Bouhenna, fostul său coleg.

Citește mai multe știri: 

EXCLUSIV De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?

Patronul de la FCSB s-a „sucit”: „Am discutat ieri cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu”

FCSB, 0-3 la „masa verde” în Cupă? Mihai Stoica anunță: „Avem focar! Nu putem juca nici meciul de Cupă cu Voluntari” » Cine sunt ultimii depistaţi pozitiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Octombrie 2021, 09:03

tara arde si babele se piaptana !!! trecem si noi cu 2-3 echipe in Grupele europene ? Nu isi fac o echipa sa treaca de locul 11 din alta tara vestica , ce sa mai vorbim de campioanele esticilor ! Se uita toata lumea in ograda lui Dan Petrescu sa ii moara CAPRA !!!

csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  26 Octombrie 2021, 07:32

Blat ordinar

wishmaster
wishmaster  •  26 Octombrie 2021, 01:47
Postat de c23665 pe 25 Octombrie 2021, 23:49

Azi, într-un articol, se punea întrebarea de ce nu mai sperie pe nimeni CFR Cluj, de ce nu mai domină fotbalul intern. De săptămâna viitoare iar vom citi articole despre dominația CFR-ului în fotbalul nostru!!!

da, cica vi s-a aprobat sa jucati numai cu pepsi pana la sfarsit! ce-o sa se mai chinuie Danutz, dar va da sanse putine adversarului...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează