FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SEPSI 2-0

Analiza lui Cristi Balaj după victoria CFR-ului cu Sepsi + reacție la adresa patronului clujenilor: „Mult diferit față de cum l-am găsit descris în presă”

Cristi Balaj
Cristi Balaj

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 23:17 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 23:30

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-0. La finalul partidei Cristi Balaj, noul președinte al clujenilor, a analizat prestația campioanei României și a dezvăluit ce impresie i-a făcut patronul Nelu Varga.

„CFR stă foarte bine defensiv, primește puține goluri, temelia e făcută corect, asigură o defensivă bună. Când începe construcția cu pase, învăluiri, tot ceea ce înseamnă formă fizică, recuperarea mingii în jumătatea adversă, trebuie să aibă acea putere. Aici, CFR suferă oarecum, se lucrează la asta.

Nu există nimeni care să fie impacientat. Patronul nu e nemulțumit, nici vorbă! Erau supărați la meciul cu Alkmaar, am auzit discuții, dar ei s-au mai lovit de ele, erau dezamăgiți că în ziua jocului apar astfel de informații despre plecarea lui Petrescu și starea de liniște e înlăturată de la echipă. 

E total fals, am văzut un interviu al patronului, care nu prea iese, în care a zis că nici nu se pune în discuție. Dan Petrescu s-a bucurat de atitudinea luată, patronul intervine rar și el a apreciat. 

Nu sunt probleme cu banii la CFR. Nu cunosc partea financiară, dar știu că nu există o limită a bugetului, se dorește ca jucătorii să ajungă la un nivel bun de pregătire și să mai vină și alții, care să facă performanță în cupele europene. CFR nu vrea doar campionatul, ci mai multă exprimare în cupele europene”, a spus Balaj la Telekom Sport.

Cristi Balaj, primele impresii despre Nelu Varga

Analiza lui Cristi Balaj după victoria CFR-ului cu Sepsi + reacție la adresa patronului clujenilor: „Mult diferit față de cum l-am găsit descris în presă”

Fostul arbitru a dezvăluit și primele impresii pe care patronul „feroviarilor” i le-a făcut, unele cu mult mai bune decât ce auzise despre el în presă.

„Eu nu pot să-i spun patronului ce vrea să audă, nu sunt construit să dezinformez, să spun altceva decât ce cred. El e mult diferit față de cum l-am găsit descris în presă. În bine! 

Au fost momente în care el s-a expus și sunt oameni care, atunci când există o euforie sau consumă alcool, se exprimă diferit. El are fler în a construi, doar că exprimarea uneori nu este pe măsura unui profesor universitar sau academician

Dar văzând lumea politică de azi, prefer un om care spune ce gândește decât care-ți spune ceea ce vrei să auzi”, a mai declarat Cristi Balaj pentru sursa citată.

Citește alte știri din Liga 1:

Probleme uriașe pentru Bănel Nicoliță » Ar avea datorii mari la cămătari și ar fi fugit din țară!

Bergodi o ia tare pe CFR: „N-au fost extraordinari! În primele 20 de minute doar noi am jucat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  26 Octombrie 2021, 10:23
Postat de c23665 pe 26 Octombrie 2021, 09:55

Uite cine vorbeste... despre medicamente!?! Pungutzele *** *** ale lui Neubert!!!

anad sub conducerea lui Balaj face teste. Unii cu pungute ies negativ ca asa ies testele, altii cu medicamente sunt controlati de presedintele lor. De ce la meciurile europene unde sunt teste nu misca CEFEREU si in campionat ar putea intra si Panin?

c23665
c23665  •  26 Octombrie 2021, 09:55
Postat de csa.nimeni.la.meci pe 26 Octombrie 2021, 07:34

Asta si se vrea de la fostul sef ANAD, forta in picioare sa poata macar si Panin sa joace din 3 in 3 zile. Cu medicamentele luate de Bordeanu cu Botosani ce se mai stie? De ce se ascundea?

Uite cine vorbeste... despre medicamente!?! Pungutzele *** *** ale lui Neubert!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  26 Octombrie 2021, 09:52
Postat de legio.sud pe 26 Octombrie 2021, 08:33

Un mesaj pt. unii suporteri ai CFR-ului , băieți țineți minte aici in sud oamenii sunt orgolioși , nu o sa vedeți niciodată o persoana orgolioasa sa fie hot . Și dacă discutam de așa ceva , fără sistem nu Reușești sa furi și cine este susținut de sistem ? VOI .

Interesant! Nimeni nu e mai orgolios decat Becali!! Si... e hotz!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează