INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

„Are o problemă de adaptare” » Antrenorul lui Cadiz explică situația lui Florin Andone

Florin Andone traversează probleme de adaptare în La Liga / Sursă foto: Twitter@Cadiz
Florin Andone traversează probleme de adaptare în La Liga / Sursă foto: Twitter@Cadiz

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 23:38 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 00:08

Alvaro Cervera (56 de ani), tehnicianul lui Cadiz, a vorbit pe larg despre situația atacantului Florin Andone (28 de ani). Românul fusese exclus din lot pe motive de indisciplină, tehnicianul recunoscând că vârful nu s-a adaptat încă la noua sa echipă. 

„Florin Andone are o problemă de adaptare. E posibil ca el să fi crezut că ar putea avea șanse dacă va juca în stilul lui, dar el trebuie să se adapteze sistemului nostru. El știe acum unde este și la echipă joacă. 

Cred că voi conta pe el cât mai curând, este un jucător important pentru noi”, a declarat Alvaro Cervera, tehnicianul lui Cadiz, conform Portal Cadista.

89 de minutea jucat Florin Andone până acum la Cádiz în LaLiga: 22 la 2-3 cu Osasuna și 67 la 1-3 cu Rayo

La începutul lui octombrie, Florin Andone a fost exclus din lot și trimis în tribună! 

După un sezon pierdut total la Brighton în urma rupturii de ligamente încrucișate suferite la finalul stagiunii precedente, la Galatasaray, Florin Andone a vrut să joace din nou, într-o încercare de a-și resuscita cariera, acceptând împrumutul în LaLiga, la nou promovata Cádiz. Dar, întors în Spania după trei ani, a greșit încă de la primii pași la echipa andaluză.

Pe 26 septembrie, atacantul în vârstă de 28 de ani a jucat întâiul meci ca titular la galben-albaștri, un eșec, 1-3 pe terenul lui Rayo Vallecano. În aceeași noapte însă, el și alți șase coechipieri au petrecut într-un night-club din Madrid. Fără ca antrenorul Alvaro Cervera să le dea voie. Și, după ce imaginile cu ei în discotecă au apărut pe rețelele de socializare, Andone și toți ceilalți colegi au plătit.

„Tricolorul” a apărut și el în acea înregistrare, cu un pahar în mână. Ceilalți șase erau Akapo, Mauro, Chust, Perea, Sobrino și Lozano.

Tehnicianul Alvaro Cervera anunțase încă de la conferința de presă dinaintea partidei cu Valencia că „vor fi consecințe. Ei nu aveau permisiunea noastră. Acele imagini nu mă reprezintă, nu reprezintă nici acest club, e o eroare. Toți au greșit de o manieră sau alta, totuși, nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Seară de neuitat pentru Andrei Chindriș! A înscris în poarta lui FC Porto

Curățenie la echipa lui Moruțan și Cicâldău » Decizia radicală transmisă de Fatih Terim către conducerea lui Galatasaray

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  27 Octombrie 2021, 09:11
Postat de marcelclujnapoca pe 27 Octombrie 2021, 06:44

Hai acasa Andone ! gaseti una din primele 3 echipe si gata ! Dupa ce duci Nationala la Mondiale alta viata vei avea !

Buna gluma.

toss
toss  •  27 Octombrie 2021, 07:56

Un nou caz Daminuta. Peste cativa ani apare cu o lacrima in coltul ochiului si spune ce prost a fost. Slab, slab Andone asta.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Octombrie 2021, 06:44

Hai acasa Andone ! gaseti una din primele 3 echipe si gata ! Dupa ce duci Nationala la Mondiale alta viata vei avea !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează