FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Petrolul face totul pentru promovare! Transfer în plin sezon

FOTO: Facebook @official.fcpetrolu
FOTO: Facebook @official.fcpetrolu

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 15:51 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 16:17

Petrolul l-a transferat pe Vlad Prejmerean (23 de ani), mijlocaș care a evoluat ultima dată la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. 

Formaţia antrenată de Nicolae Constantin a reuşit să facă o nouă mutare la mijlocul terenului în plin sezon competiţional. Ultimul sosit în „haită” este un jucător de 23 de ani, Vlad Prejmerean, care a evoluat ultima oară la o colegă de eşalon, Viitorul Tg. Jiu. Angajamentul jucătorului cu petroliştii se întinde până la finalul stagiunii 2023/2024.

Reacția lui Nae Constantin după ce a bătut-o pe Steaua

Petrolul s-a impus impus în derby-ul din Liga 2 cu CSA Steaua, scor 2-0, grație unei „duble” a lui Sory Diarra. La capătul meciului, antrenorul ploieștenilor, Nae Constantin, a oferit primele reacții după victoria echipei sale în fața rivalei bucureștene.

„Un meci greu, era de așteptat să fie așa, pentru că atât stadionul cât și atmosfera au făcut ca spectacolul să fie pe măsură. Jucătorii și-au dorit mult să câștige, și de o parte, și de cealaltă, sunt bucuros că am ieșit învingători și asta e cel mai important.

Sper să mergem așa cât mai mult, avem meci cu Astra, ne dorim mult să câștigăm și vedem ce urmează. E un început de campionat în care mai multe echipe s-au desprins de restul și în finalul de an vor fi meciuri de genul ăsta etapă de etapă. A fost exact cum m-am așteptat.

Știam că Steaua este o echipă bună, știam că pune presiune, asta a făcut aproape în toate meciurile, știam că are jucători valoroși. Mă așteptam să ne domine la un moment dat. În prima repriză, ne-au dominat mai mult decât mă așteptam. Nu am reușit să controlăm jocul. Am reușit în repriza a doua”, a spus Nicolae Constantin, după victoria cu Steaua. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Antrenor nou la performera zilei în Liga 2: „De la începutul săptămânii viitoare va conduce antrenamentele”

CNA a blocat site-ul Flashscore! Urmările deciziei cu privire la folosirea denumirii „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  27 Octombrie 2021, 19:20

asta e bun pana termina campionatul,ca vor promova 100%, apoi la ce folos,.ca in A, Prejmerean no sa prinda nici banca de rezerve. FCP va schimba jumatate de lot, din ce are cum...jumatate vor fi lasati liberi , la echipede liga 2 si 3

Vezi toate comentariile (1)
Comentează