FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategia lui Rednic, pusă sub semnul întrebării: „Mai rău de atât nu ai cum să te duci”

Dănuț Lupu, fost mare fotbalist al lui Dinamo, nu este de acord cu strategia lui Mircea Rednic, aceea de a miza pe tot mai mulți fotbaliști străini.
Dănuț Lupu, fost mare fotbalist al lui Dinamo, nu este de acord cu strategia lui Mircea Rednic, aceea de a miza pe tot mai mulți fotbaliști străini.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 16:05 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 09:06

Dănuț Lupu, fost mare fotbalist al lui Dinamo, nu este de acord cu strategia lui Mircea Rednic, aceea de a miza pe tot mai mulți fotbaliști străini. 

Dinamo a fost eliminată de FC Argeș în optimile Cupei României, scor 1-2. Dănuț Lupu nu vede cu ochi buni planul lui Mircea Rednic. Deși afirmă că are încredere în abilitățile lui de antrenor, fostul mijlocaș dinamovist nu e de acord cu transferurile făcute. 

„Nu cred că putea să-i încurce două, trei sau cinci meciuri dacă jucau în Cupă. Eu aș fi mers pe mâna copiilor, mai rău de atât nu ai cum să te duci. Dacă le-ar fi dat mai multă încredere poate ar fi reușit să și scoată Dinamo ceva din ei. Dacă aduci jucători străini, le faci contract pe un an sau doi și pleacă.

Eu nu aș fi adus niciun jucător. De 15 ani tot aducem jucători străini. Jucăm cu ei și tot aici am ajuns! De când nu a mai vândut Dinamo un jucător din propria pepinieră?”, a declarat Dănuț Lupu pentru Pro X.

Mircea Rednic mizează pe străini la Dinamo 

Nikolaos Kainourgios (extremă stânga din Grecia, de 23 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo. Grecul este al treilea fotbalist transferat de la revenirea lui Mircea Rednic. Ceilalți doi au fost Michel Espinosa și atacantul Tomas Vestenicky. 

Antrenorul „câinilor” mai așteaptă în următoarele ore un fundaș dreapta și un vârf. Clubul s-a înțeles cu fotbaliștii. Mai sunt de pus la punct doar mici detalii.

VIDEO Mircea Rednic, furios după înfrângerea cu FC Argeș: „Trebuie să nu mai dăm vina pe ghinion, e al treilea meci la rând”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

OFICIAL Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo! Ce număr va purta și durata contractului

VIDEO Mircea Rednic face curățenie după eliminarea din Cupă! Primul fotbalist care pleacă: „Nu avem ce să facem”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mehighms
mehighms  •  28 Octombrie 2021, 07:32

„Trebuie să nu mai dăm vina pe ghinion, e al trecilea meci la rând” trecilea mai jurnalistule!!!!!

1292984874139372
Alfred Adams  •  27 Octombrie 2021, 22:16

Cu care tineri Lupule, cu bombele astea atomice care ne au adus in halul asta? Astia nu merita nici postul de femeie de servici la Dinamo, dar titulari, i ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  27 Octombrie 2021, 21:43

Care tineri, Moldoveanu? Te ia și râsul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează