FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a pierdut la comisii și e obligată să-i plătească o sumă IMENSĂ lui Edi Iordănescu! Doar TAS mai salvează campioana

Edi Iordănescu a ajuns între timp la FCSB / Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu a ajuns între timp la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 18:22 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 21:34

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, e în plin proces cu fostul club, CFR Cluj, care are să-i plătească despăgubiri importante, aproximativ 185.000 de euro! 

Încurcate sunt căile fotbalului românesc! Edi Iordănescu i-a adus CFR-ului titlul în precedentul sezon, după ce a preluat echipa într-un moment delicat, în care „feroviarii” treceau printr-o acută criză de rezultate. Edward a redresat echipa, a adus un nou titlu în vitrina clubului, însă a tot a rămas cu restanțe salariale

Comisiile i-au dat dreptate lui Edi Iordănescu. CFR Cluj, bună de plată

Ajuns la FCSB, Iordănescu jr. n-a avut de ales: s-a adresat comisiilor, care i-au dat dreptate. Din informațiile GSP.ro, acesta are de recuperat aproximativ 185.000 de euro de la CFR Cluj.

În aceeași situație cu Edi se află și secundul Alexandru Radu, la rândul său victorios la comisii. Și el va trebui să fie despăgubit financiar de CFR Cluj, suma fiind 50.000 de euro. 

CFR Cluj, prima reacție despre datoria la Edi Iordănescu: „S-au întâmplat anumite lucruri”
CFR CLUJ
CFR Cluj, prima reacție despre datoria la Edi Iordănescu: „S-au întâmplat anumite lucruri”

CFR nici n-a mai plătit taxa de timbru! TAS, ultima soluție

Clujenii știau că șansele lor sunt minime. Erau resemnați cu înfrângerea, iar din acest motiv nici n-au mai plătit taxa de timbru pentru judecarea cazului

CFR Cluj n-are de ales: trebuie să-i despăgubească pe cei doi, alternativa fiind să facă recurs la TAS. Pare greu de crezut, având în vedere că toată „afacerea” i-ar mai costa pe clujeni alți 30.000 de franci elvețieni.

Edi Iordănescu, viitorul selecționer? Ar merge la baraj 

Edward e în criză la FCSB, în ciuda rezultatelor foarte bune, și poate să fie îndepărtat în curând, fiindcă Becali nu mai suportă să aibă un antrenor peste care nu poate interveni. Plătit cu 15.000 de euro la club, Edi ar fi accesibil și pentru Federație, care caută un selecționer ieftin. 

După unele surse din FRF, Iordănescu ar fi deja ales ca înlocuitor al lui Rădoi! El ar debuta ca selecționer în primăvară, în barajul pe care România e aproape să îl prindă. „Tricolorii” trebuie să ocupe locul al doilea ca să participe la barajul dublu, cu semifinală și cu finală. Rădoi a anunțat deja că va pleca după ultimul meci din preliminarii, înainte de baraj, la finalul contractului. FRF a mai luat în calcul și alte nume, doar că ele sunt imposibil de accesat: Hagi, Boloni, Olăroiu. 

Iordănescu trebuie doar să devină liber, să rupă contractul cu FCSB ca să treacă la Federație. Cel mai simplu ar fi prin înțelegerea părților, în caz de denunțare unilaterală despăgubirile fiind uriașe, de 500.000 de euro

VIDEO Petrescu, despre amânarea partidei Farul - FCSB: „Știam că meciurile se amână din cauza COVID, nu din cauza accidentărilor” 

Citește și alte știri din Liga 1:

Cel mai ciudat transfer din Liga 1: „Pierd tot dacă nu îl vând! Am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă”

OFICIAL Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo! Ce număr va purta și durata contractului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
boerbist
boerbist  •  27 Octombrie 2021, 21:59

Inseamna vreo 3 Bitcoins amarati… Stie don’ Nelutu cu criptomonedele…

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  27 Octombrie 2021, 21:22
Postat de freddy pe 27 Octombrie 2021, 20:45

:)))))) Hai ma! Tu nu ai fentat sistemul ca să te duci la meci. Ca tu nu ești fan de stadion. Tu cu televizorul, cu internetul. Apropo, vezi ca e de pușcărie faza asta. Stai mai ascuns. Pe de alta parte nu crezi în știință dar ai citit tu ca în Israel cai verzi pe pereți... :)) ***) Cui lași moștenire clona de echipa și contul de aici? :))

Evident ca nu pt a merge la meci, ăla era fix ultimul motiv. Însă pt ce as respecta o măsura total abuziva și neconstituțională!? *** i-a crăpat o vena de oftică după ce a văzut tribunele “pline” la Buzău, un oras ni se spune “fcsbist” unde nimeni nu a boicotat. :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  27 Octombrie 2021, 21:20

Cum adică “TAS, ultima soluție”? Adică TAS-ul să zică: băi hoților și săracilor, vă dăm voie să furați omul ăla de drepturile lui salariale?! Hai mă că “m-am rîs” bine de faza cu TAS-ul.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează