FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Probleme pentru Florin Tănase! Ultimele informații de la FCSB

Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e incert pentru meciul FCSB-ului cu FC Argeș (duminică, 20:30).
Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e incert pentru meciul FCSB-ului cu FC Argeș (duminică, 20:30).

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 18:33 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 18:52

Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e incert pentru meciul FCSB-ului cu FC Argeș (duminică, 20:30).

Tănase încă nu și-a revenit complet după accidentarea suferită în meciul cu CS Mioveni. La efort, glezna îi se umflă, iar staff-ul condus de Edi Iordănescu așteaptă să vadă în următoarele zile dacă „decarul” roș-albaștrilor poate fi folosit în partida cu FC Argeș.

Florin Tănase, accidentat cu CS Mioveni

Cheia amânării meciului Farul - FCSB a fost problema medicală pe care vicecampioana a invocat-o în cazul lui Florin Tănase, care a jucat toate cele 90 de minute cu Mioveni. Dacă Tănase ar fi fost trecut ca apt, el ar fi fost al 13-lea fotbalist din lista roș-albaștrilor și LPF n-ar mai fi putut să reprogrameze jocul

FCSB, atunci când a informat Liga despre problemele de lot pe care le are, l-a inclus și pe Tănase. La capitolul accidentați. Însă în dreptul lui apar câteva semne de întrebare fiindcă e singurul dintre cei cu probleme la care nu există un verdict clar. Ci o apreciere de genul „i s-a umflat glezna la care a avut entorsa și are în continuare dureri”.

Surse din club povestesc că nu e vorba despre o recidivă a unei probleme vechi, glezna i s-a umflat din cauza efortului făcut după o perioadă lungă de pauză. El nu s-ar fi antrenat în această săptămână alături de echipă, însă accidentarea e una cel puțin bizară, din două puncte de vedere:

  1. La meciul cu Mioveni, la care a revenit după o pauză de o lună și jumătate, el s-a simțit foarte bine. A jucat excelent, a fost al doilea cel mai bun de la trupa lui Iordănescu, conform datelor InStat, și a evoluat fără probleme toate cele 90 de minute. Cu 10 minute înainte de final, FCSB a efectuat singura schimbare posibilă la nivelul jucătorilor de câmp, iar cel înlocuit nu a fost Tănase. Mai mult, după joc, Florin a oferit declarații la flash-interviu și, deși s-a plâns de terenul foarte greu, nu a lăsat să se înțeleagă că se resimte în vreun fel. Subit, la două-trei zile după acel joc, cei de la FCSB l-au anunțat accidentat.

Primul de la FCSB care s-a referit la posibilitatea ca meciul Farul - FCSB să se amâne a fost Gigi Becali. „Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Și înainte de meciul cu Mioveni am întrebat care e starea lui. Cât timp Tănase e bine, se vor juca toate meciurile. Dacă e accidentat, nu se joacă. Cu el suntem 13, fără el suntem 12. Avem posibilitatea legală de a nu juca meciul. Cu Tănase în echipă nu îmi e frică de nimeni", a spus Becali marți. În aceeași zi însă, cei de la echipă au anunțat public că „Tănase are glezna umflată".

Victor Becali, despre tensiunile de la FCSB: „Când bagi bani trebuie să existe și presiune”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce traume va lăsa Covid-19 la FCSB? Ce s-a întâmplat cu echipa după focarul din toamna trecută

LPF: aliat pentru FCSB, dușman pentru restul Ligii 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  27 Octombrie 2021, 20:02

3,2,1 sa vina *** de la CSA!!!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează