FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA

Revenire după doi ani la CSU Craiova » A suferit o operație la inimă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 20:00 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 19:38

Mihai Roman a revenit după doi ani în echipa Universității Craiova. Atacantul a fost introdus pe teren în minutul 68 al confruntării cu Minaur Baia Mare din „optimile” Cupei, câștigată de olteni cu 4-0.

Cum calificarea era deja rezolvată de juveți, echipa lui Laurențiu Reghecampf nu a mai forțat, iar Mihai Roman nu a avut foarte multe ocazii să iasă în evidență. Spre final putea obține o lovitură de la 11 metri, fiind doborât de portarul advers, însă „centralul” Vidican a lăsat jocul să continue.

Revenire după doi ani la CSU Craiova » A suferit o operație la inimă
Faza din minutul 90+1 la care CSU Craiova putea primi penalty

Pot spune că se citea fericirea pe chipul meu când mă pregăteam să intru în teren. Este un sentiment care mi-a lipsit foarte mult timp și este important pentru mine că pot evolua din nou pentru Știința. Mă bucur că am șansa de a juca fotbal din nou
Mihai Roman, după meci

Mihai Roman a avut probleme cu inima

Vârful lui CSU Craiova, Mihai Roman II, e în sfârșit OK cu inima. A fost la control, la Viena, iar medicii l-au asigurat că-și poate relua pregătirile. El își anunțase și-n vară revenirea, dar atunci s-a grăbit.

Fără meciuri în picioare din decembrie 2019, din cauza unor probleme cardiace (extrasistole), Mihai Roman II a demarat în sfârșit pregătirile pentru revenirea pe gazon. Vârful de la CS Universitatea Craiova, 29 de ani, a mai avut o tentativă, în vară, la puțin timp după ce fusese supus unei ablații la Viena.

Pe 30 iunie, într-un interviu acordat postului „Oltenia TV”, Roman povestea cum a decurs operația. „Mi-au făcut o ablație, e minim invazivă. Două catetere care pleacă pe vasele de sânge până la inimă și rezolvă acolo extrasistolele care apar. Voi putea să practic din nou fotbalul de performanță”.

Și susținea nici mai mult, nici mai puțin că „în trei, patru săptămâni aș putea juca. Va fi special fiecare minut petrecut pe teren. Am suferit pentru că fotbalul este pasiunea mea. Am trecut cu bine, nu am căzut psihic, nu m-a doborât”.

Însă medicii l-au tras de mânecă. „S-a grăbit. Își dorea foarte tare să joace din nou. Abia acum e totul OK. A fost la control, la Viena, după două luni și jumătate de la intervenția chirurgicală. Medicii de acolo i-au dat OK-ul să-și reia antrenamentele săptămâna asta”, a dezvăluit o sursă din anturajul oltenilor.

30 iunie 2022e data la care-i expiră contractul lui Mihai Roman II cu CS Universitatea Craiova

8 decembrie 2019e data ultimei apariții a lui Roman II la Craiova. A jucat 90 de minute în meciul cu Astra, 0-1, în Liga 1

Citește mai multe știri din Cupa României:

Antrenorul care a scris istorie la CSO Filiași a părăsit echipa: „Nu mă așteptam la așa ceva!”

Constantin Nica, filmat când dădea vina pe un coleg pentru eșecul cu FC Argeș: „Avea timp să mă ajute”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
caravela
caravela  •  27 Octombrie 2021, 20:28

multa sanatate Mihai. O veste exceptionala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează