FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, prima reacție despre datoria la Edi Iordănescu: „S-au întâmplat anumite lucruri”

Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 21:31 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 21:46

Prin vocea oficialului Marius Bilașco, CFR Cluj a oferit o primă reacție despre informația apărută astăzi pe GSP.ro, conform căreia Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, are de recuperat 185.000 de euro de la „feroviari”.

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, e în plin proces cu fostul club, CFR Cluj, care are să-i plătească despăgubiri importante, aproximativ 185.000 de euro!

Marius Bilașco: „Nu pot spune de ce s-a ajuns aici”

„Cu siguranță va fi achitată suma. Nu pot spune de ce s-a ajuns aici, anumite lucruri s-au întâmplat cu ceva timp în urmă și nu am toate informațiile. E vorba și de bonusul pentru câștigarea campionatului. Nu vom ataca la TAS, n-ai ce să ataci din punctul meu de vedere. A fost o înțelegere la final de sezon, semnată de antrenor și de președintele clubului (n.a. Marian Copilu), pe sumele pe care trebuia să le primească, când el a decis să nu mai continue. 

Nu știu care au fost termenii și cum s-au pus de acord, ce date și așa mai departe. Din informațiile mele, mai sunt câteva restanțe la cei din staff-ul lui Edi, probabil tot așa, se vor achita, nu s-a pus problema să nu se achite. 

Nu există niciun risc de depunctare, sunt anumite termene în ce privește monitorizarea, am încercat să le respectăm în ceea ce privește UEFA, pentru Liga 1 se raportează la final de an. Au fost priorități legate de jucători, urmează și celelalte restanțe, cum e cazul lui Edi. Pe 25 octombrie trebuia achitat un salariu către jucători, pentru luna septembrie, și cred că va fi plătit în următoarea perioadă”, a declarat Marius Bilașco, la TV Telekom Sport. 

Un ex-antrenor al FCSB-ului rupe tăcerea: „Becali mi-a zis clar: «Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!». N-am putut și am plecat!
PRIETENII LUI OVIDIU
Un ex-antrenor al FCSB-ului rupe tăcerea: „Becali mi-a zis clar: «Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!». N-am putut și am plecat!"

CFR Cluj a pierdut la comisii și e obligată să-i plătească o sumă IMENSĂ lui Edi Iordănescu!

Încurcate sunt căile fotbalului românesc! Edi Iordănescu i-a adus CFR-ului titlul în precedentul sezon, după ce a preluat echipa într-un moment delicat, în care „feroviarii” treceau printr-o acută criză de rezultate. Edward a redresat echipa, a adus un nou titlu în vitrina clubului, însă a tot a rămas cu restanțe salariale.

Comisiile i-au dat dreptate lui Edi Iordănescu. CFR Cluj, bună de plată 

Ajuns la FCSB, Iordănescu jr. n-a avut de ales: s-a adresat comisiilor, care i-au dat dreptate. Din informațiile GSP.ro, acesta are de recuperat aproximativ 185.000 de euro de la CFR Cluj. 

În aceeași situație cu Edi se află și secundul Alexandru Radu, la rândul său victorios la comisii. Și el va trebui să fie despăgubit financiar de CFR Cluj, suma fiind 50.000 de euro.

CFR nici n-a mai plătit taxa de timbru! TAS, ultima soluție 

Clujenii știau că șansele lor sunt minime. Erau resemnați cu înfrângerea, iar din acest motiv nici n-au mai plătit taxa de timbru pentru judecarea cazului. CFR Cluj n-are de ales: trebuie să-i despăgubească pe cei doi, alternativa fiind să facă recurs la TAS. Pare greu de crezut, având în vedere că toată „afacerea” i-ar mai costa pe clujeni alți 30.000 de franci elvețieni.

VIDEO Dan Petrescu, toate declarațiile după victoria cu Sepsi

Citește și alte știri din Liga 1: 

CFR Cluj a pierdut la comisii și e obligată să-i plătească o sumă IMENSĂ lui Edi Iordănescu! Doar TAS mai salvează campioana

Marea provocare a lui Panduru la Universitatea Craiova: „Era un nimeni, și-au bătut joc de el!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
811370355651745
Dragos Samfira  •  27 Octombrie 2021, 23:53

Cfr=golaneaa#,ja#pca,fara suporteri,Psd,pnl...

811370355651745
Dragos Samfira  •  27 Octombrie 2021, 23:51
Postat de legio.sud pe 27 Octombrie 2021, 22:58

Ai frustrări energice fata de băieții din sud … sunt isteți oamenii de aici .. tristule !!!

Nu ti pune mintea la încercare cu el ca vine cu napocarepublic si te face otoman...daca nu o fi chiar el!????

811370355651745
Dragos Samfira  •  27 Octombrie 2021, 23:48

Bilasco"din informațiile mele"omul pare "din afara clubului",parca ar fi la Alt club...asta chiar este bazgaui, oricum delireaza la fiecare interviu,nu pot să-l uit cu delirul din meciul cu Craiova.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează