INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Vlad Chiricheș și Sassuolo au produs surpriza etapei: victorie pe terenul lui Juventus! Radu Drăgușin, MVP la Sampdoria

Vlad Chiricheș / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Vlad Chiricheș / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 21:58 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 22:15

Sassuolo, formația la care evoluează Vlad Chiricheș, a obținut o victorie de prestigiu pe terenul lui Juventus, scor 2-1. Trimis pe teren în minutul 86, căpitanul „tricolorilor” a prins din teren victoria dramatică reușită de echipa sa. 

„Bătrâna Doamnă” pare doar o umbră a echipei din urmă cu câteva sezoane, iar Sassuolo e ultima echipă care a profitat de forma slabă a lui Juventus.

Frattesi a deschis scorul pe „Allianz Stadium” în minutul 44, astfel că surpriza era conturată încă de la pauză. Trupa lui Allegri a alergat o repriză întreagă după egalare, care a venit până la urmă în minutul 76, după reușita lui McKennie. 

Sassuolo a dat însă lovitura în prelungiri, prin francezul Maxime Lopez, într-un meci în care Vlad Chiricheș a fost aruncat în luptă abia în minutul 86.

Vlad Chiricheș nu e accidentat!

Etapa trecută, titular în meciul dintre Sassuolo și Venezia, scor final 3-1, fundașul central Vlad Chiricheș (31 de ani) a fost înlocuit în minutul 69, aparent confruntându-se cu probleme de natură musculară. După meci, căpitanul naționalei României a afirmat că motivul schimbării a fost oboseala acumulată. 

Faptul că Vlad Chiricheș nu este accidentat reprezintă o veste excelentă pentru selecționerul Mirel Rădoi în perspectiva meciurilor echipei naționale din noiembrie. România va înfrunta Islanda (11 noiembrie) și Liechtenstein (14 noiembrie) în preliminariile Cupei Mondiale. Cu două victorii, „tricolorii” sunt siguri că merg la barajul pentru Mondial.

Radu Drăgușin, MVP în Sampdoria - Atalanta 1-3

După ce evoluase 71 de minute și în meciul cu Spezia de etapa trecută, Radu Drăgușin a fost titularizat din nou la Sampdoria. 

Fundașul de 19 ani, care e împrumutat de la Juventus, încearcă să-și găsească locul la noua echipă. Miercuri seara, a evoluat pe postul de fundaș dreapta și a avut o misiune extrem de dificilă împotriva viteziștilor Atalantei. Sampdoria a deschis scorul în minutul 10, dar Atalanta și-a confirmat statutul de favorită și s-a impus cu 3-1. 

Totuși, prestația lui Drăgușin a fost apreciată de microbiști, pe Twitter:

  • „Drăgușin MPV Azi!” 
  • „Ce partidă extraordinară a făcut” 
  • „Cel mai bun din defensivă. A fost mereu înaintea adversarului direct, aplaudat de fani. Un jucător foarte interesant”

51de atingeri, 78% pase reușite, 1 pasă-cheie, 4/7 mingi lungi, 1/3 dueluri câștigate, 2 șuturi blocate, 3 intercepții, 1 tackling a înregistrat Drăgușin în acest meci

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Antrenorul Parmei, despre Dennis Man: „Trebuie să facă diferența”

Pique, despre primul fotbalist activ care a recunoscut că e gay: „Îți mulțumesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  28 Octombrie 2021, 13:16

Felicitari Dragusin & Chiriches!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează