GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Randers - CFR Cluj: Ultima șansă pentru campioana României! Trei PONTURI pentru un duel echilibrat în Danemarca

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 12:10 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 14:10

Randers - CFR Cluj se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru runda a 5-a din grupele UEFA Conference League! Clujenii sunt pe ultima poziție, cu un singur punct, și au nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare.

După patru etape, CFR Cluj e pe locul 4, cu un singur punct obținut până acum în Conference League, competiție unde echipele românești își făceau speranțe pentru fazele superioare. Campioana din Liga 1 a bifat doar o remiză, chiar cu Randers, 1-1, în unica partidă când clujenii au izbutit să înscrie.

Fără să facă parte dintr-o grupă de coșmar, CFR Cluj a avut prestații extrem de slabe în Conference League. Totuși, chiar cu un singur punct după patru meciuri, echipa lui Dan Petrescu mai are șanse, măcar teoretice, la calificare.

3 înfrângeriare CFR Cluj din 4 meciuri disputate în grupele Conference League

CFR Cluj trebuie să câștige azi în Danemarca, iar Alkmaar, liderul grupei, să învingă și ea în fața lui Jablonec. Mai apoi, dacă toate se aliniază perfect pentru clujeni, în ultima etapă CFR va disputa meci decisiv de calificare cu cehii de la Jablonec, pe teren propriu, la Cluj.

Danezii de la Randers nu au nicio victorie, dar se pot lăuda și cu faptul că n-au nicio înfrângere. Patru meciuri și patru egaluri pentru echipa de pe locul 4 din prima ligă din Danemarca.

Trei PONTURI pentru Randers - CFR Cluj:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,70 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,77 la Superbet
Galatasaray - Marseille: Cicâldău și Moruțan, la un pas de calificare! Ce cote excelente primim pentru trei PONTURI clare azi
PONTURI PARIURI
Galatasaray - Marseille: Cicâldău și Moruțan, la un pas de calificare! Ce cote excelente primim pentru trei PONTURI clare azi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează