INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CADOU

Cântăreața care i-a cerut ajutorul lui Cristiano Ronaldo: „Ți-ar plăcea să le schimbi viața?” » Răspunsul înduioșător al fotbalistului

Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 12:06 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 12:54

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a acceptat să dea curs solicitării cântăreței Pink (42 de ani) de a le trimite tricouri personalizate unor copii defavorizați.

Cristiano Ronaldo, sportiv recunoscut pentru acțiunile sale caritabile întreprinse de-a lungul timpului, este autorul unui nou act de generozitate.

Joi, cântăreața Pink i-a solicitat fotbalistului de la Manchester United tricouri de-ale sale pentru doi copii nevoiași, cu ocazia Crăciunului:

„Hei Cristiano, sponsorizez câțiva copii în acest an cu ocazia Crăciunului, care vor doar unul dintre tricourile tale. Nu au multe posibilități, dar sunt determinată să fac ca acest lucru să se întâmple. Ți-ar plăcea să-ți trimiți câteva și să le schimbi viața? Știu că faci lucruri minunate tot timpul, dar...”

Cristiano Ronaldo, act de generozitate

Răspunsul lui Cristiano nu s-a lăsat așteptat prea mult.

„Bună, sunt fericit să ajut. Voi trimite câteva tricouri semnate pentru acești copii, nicio problemă. Felicitări că ai făcut ca acest lucru să se întâmple!”, scris CR7, care a primit peste 70.000 de aprecieri și 1.500 de comentarii la postarea sa.

Cristiano Ronaldo, gest superb în preliminarii

Nu este primul astfel de gest al lui Cristiano. Pe 11 noiembrie, la finalul meciului dintre Irlanda și Portugalia din preliminariile pentru Cupa Mondială, scor 0-0, o fată a pătruns pe teren. Micuța irlandeză voia să-l roage pe Ronaldo să-i dăruiască tricoul, dar a fost prinsă de doi stewarzi.

Puștoaica nu s-a lăsat. În lacrimi, l-a strigat pe portughez. Impresionat, Cristiano Ronaldo le-a făcut semn celor care o țineau să-i dea drumul și i-a oferit tricoul. Fata l-a strâns în brațe, apoi a sărutat cadoul și l-a arătat bucuroasă fotografilor. Lacrimile dispăruseră.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Arsene Wenger, aproape de revenirea în fotbal: „O să ne ajute enorm!”

Întăriri pentru Roberto Mancini înaintea barajelor pentru Mondial » 3 jucători, gata să fie naturalizați

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează