FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-0

Mircea Rednic a comis-o la finalul interviului: „Aoleu, iar îmi fac notificare de la insolvență. N-am voie să zic”

Mircea Rednic (59 de ani) este mulțumit de punctul obținut de Dinamo contra lui FCU Craiova, scor 0-0, dar cere mai mult de la oamenii din ofensivă.
Mircea Rednic (59 de ani) este mulțumit de punctul obținut de Dinamo contra lui FCU Craiova, scor 0-0, dar cere mai mult de la oamenii din ofensivă.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 22:54 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 23:39

Mircea Rednic (59 de ani) este mulțumit de punctul obținut de Dinamo contra lui FCU Craiova, scor 0-0, dar cere mai mult de la oamenii din ofensivă. 

Dezastrul are buletin! Dinamo, 14 meciuri fără victorie după remiza cu FCU Craiova
Dinamo - FCU Craiova 0-0
Dezastrul are buletin! Dinamo, 14 meciuri fără victorie după remiza cu FCU Craiova

Mircea Rednic este nemulțumit de randamentul atacanților pe care îi are sub comandă la Dinamo. Este sigur că odată cu prima victorie, „câinii” se vor descătușa și vor părăsi zona periculoasă.

Mircea Rednic, după Dinamo - FCU Craiova 0-0 

„Rezultat nefast, dar am luat un punct. E singurul meci în care nu am luat gol. Din punctul ăsta de vedere nu am ce să le reproșez, s-au apărat bine. A fost un meci pe contre, cred că noi am avut ocazii mai multe. Portarul lor a fost jucătorul meciului, asta spune multe.

Normal, nu sunt mulțumit, mi-aș fi dorit să câștigăm acest meci. Poate meritam, dar trebuie să o bagi în poartă. În meciurile celelalte, adversarii noștri au dat gol la singurul șut avut. Nouă ne trebuie adversari fără portar și cu o poartă mobilă, ca să putem da gol.

Te doare, normal, nu ai cum să fii mulțumit. Dar la noi cine a marcat? Deian Sorescu și Torje! Nu mi se pare normal. Atacanții noștri nu au fost productivi, vreau mai multe de la ei. Lucrăm la antrenamente, facem zi de zi finalizare... Normal că ești supărat. Le-am și zis în cabină, câte ocazii trebuie să avem ca să dăm un gol? Trebuie să fie mai responsabili. Toți ne dorim să facem mai mult”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport. 

Mircea Rednic, sprijin financiar pentru Dinamo 

Întrebat dacă are în contract o clauză în cazul în care conducerea va dori să îl demită, Rednic a spus: „Am venit la Dinamo să câștig bani? Am venit aici să ajut echipa. Nu m-am așezat bine și deja i-am ajutat cu 20.000 de euro. Aoleu, îmi fac iar notificare de la insolvență, că n-am voie să zic de bani”.

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FCU Craiova

+22 FOTO

Dinamo și FCU Craiova, la retrogradare

Dinamo, în continuare penultima în Liga 1, rămâne fără victorie de 14 etape. Dincolo, FCU Craiova ocupă un loc de baraj, 13.

Citește mai multe știri de actualitate:

Situație critică în Liga 1! 6 jucători importanți și-au depus memoriu » Clubul atacă: „Nu e normal ce au făcut”

DDB, ultimatum pentru Mircea Rednic! Fanii i-au găsit înlocuitor: „Ne-a mai salvat o dată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  27 Noiembrie 2021, 09:44

Rednic=faliment ptr dinamo !

adrianna.
adrianna.  •  27 Noiembrie 2021, 09:23

Important este sa faca rost de bani de motorina.

the_new_entry
the_new_entry  •  27 Noiembrie 2021, 05:51
Postat de George Catalin Oprea pe 27 Noiembrie 2021, 01:09

Bai oameni buni sint dinamovist de mic dar nu pot sa cred ca sa ajuns atit de jos,pai cum sa mai joci in campionat cind tu schimbi antrenorul in fiecare luna si incerci sa prostesti toti jucatorii ,ii tratezi ca pe sclavi si dupa aia ai pretentii sa joace.E normal sa nu joace nimic daca clubul nu face nici un efort sa caute jucatori mai buni.Cum poate sa-mi spuna mie cineva ca Grigore merita sa fie la Dinamo,sau Cretu,sau Moldoveanu etc,nu ai cum sa progresezi cu jucatori limitati ,e foarte simplu si tot atit de simplu e ca nu ai cum sa cistigi cind joci cu 2 sau 3 jucatori care efectiv nu au ce cauta in echipa..Eu sint sigur ca retrogradam cu jucatorii astia de curtea scolii.Mie rusine sa ma gindesc ca o sa jucam in B daca nu se desfinteaza echipa.Nu cred ca ar fi vreun *** sa arunce banii pe fereastra .O seara buna.

Numai dinamoviști cu două prenume pot scrie aici, metre. Crescendo, Suplemento? Sau un răget de măgar? :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează