INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

A meritat Messi „Balonul de Aur”? » Gică Popescu intră în dezbaterea zilei de pe GSP.ro, cu o opinie tranșantă

Leo Messi
Leo Messi

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 17:27 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 17:52

A meritat sau nu Messi să câștige „Balonul de Aur” în fața lui Lewandowski? Gică Popescu a intrat în dezbaterea zilei de pe GSP.ro. Fostul căpitan al României și al Barcelonei are o opinie tranșantă.

Popescu consideră că argentinianul a meritat să câștige al 7-lea său „Balon de Aur” și îl vede pe Messi favorit și anul viitor pentru câștigarea prestigiosului trofeu acordat de France Football.

Dezbaterea zilei, 30 noiembrie » A meritat Leo Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Robert Lewandowski? „Doar un exercițiu de marketing” vs „Messi, la egalitate cu Pele”
Dezbaterea zilei
Dezbaterea zilei, 30 noiembrie » A meritat Leo Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Robert Lewandowski? „Doar un exercițiu de marketing” vs „Messi, la egalitate cu Pele”

„Cu siguranță, câștigarea Copei America a fost decisivă în acordarea celui de-al șaptelea Balon de Aur. A fost elementul care l-a făcut câștigător în fața lui Lewandowski. Disputa era între ei și mă bucur că l-a luat Leo, pentru că este un produs al Barcelonei și eu cred că el continuă să fie cel mai bun jucător al planetei.

Mă uit cine ar putea să îl bată în afară de Lewandowski, în situația în care Leo va face un nou sezon excelent și va câștiga cel puțin titlul de campion cu PSG. Atât timp cât va juca, va fi întotdeauna un candidat la Balonul de Aur, până când se va retrage”, a declarat Gică Popescu potrivit Fanatik.

Mă bucură orice trofeu câștigat de un jucător al Barcelonei. Eu sunt în primul rând un fan al catalanilor, nu al lui Lionel Messi. E normal să fie așa
- Gică Popescu, fost căpitan al Barcelonei

Leo Messi i-a devansat pe Lewandowski și Jorginho

Lupta dintre Leo Messi și Robert Lewandowski pentru „Balonul de Aur” a fost extrem de echilibrată. Starul argentinian a strâs un punctaj total de 613 puncte, în timp ce golgeterul lui Bayern a avut 580. 

Podiumul a fost completat de campionul european Jorginho, cu 460 de puncte. Următorii clasați au fost la mare distanță. Ronaldo s-a poziționat pe 6.

  • 4. Karim Benzema - 239 puncte
  • 5. N'Golo Kante - 186
  • 6. Cristiano Ronaldo - 178
  • 7. Mohamed Salah - 121
  • 8. Kevin De Bruyne - 73
  • 9. Kylian Mbappe - 58
  • 10. Gianluigi Donnarumma - 36

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI » A meritat Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Lewandowski? 

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Un star de la Real Madrid intervine în dezbaterea momentului: „Ronaldo trebuia să fie peste Messi!”

Jurgen Klopp ridică două semne de întrebare după decernarea Balonului de Aur: „Am fost surprins!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
tanox
tanox  •  04 Decembrie 2021, 05:10

Hai sa fim seriosi! Cine naiba e jorginho asta ca daca nu cistiga chelsea UCL nici nu se stia ca exista! Un miner la mijloc, care a rata 11m in momente decisive. Inteleg ca-l urati pe Messi, dar e om care trage echipa dupa el, nu invers!

francescoli1974
francescoli1974  •  01 Decembrie 2021, 14:50

Gică Popescu i l-ar fi dat lui Messi și pe cel din 2020,cel neacordat deși polonezul i-a "cocoșat" Barcelona actualului laureat chiar cu acesta în distribuție.Sa din serioși,acest premiu anual a fost dus în derizoriu,cu anchete măsluite și rezultate știute dinainte .

fecere
fecere  •  01 Decembrie 2021, 08:36

e simplu ,ce tot va agitati atat ,daca si EL a ZIS ca nu-l merita ...Lewa - Q.E.D !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează