INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Pini Zahavi, agentul lui Lewandowski, iese la atac: „Acest Balon nu îi aparține lui Messi!”

Pini Zahavi
Foto: Imago
Pini Zahavi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 21:30 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 22:03

Lionel Messi, 34 de ani, a primit al 7-lea său „Balon de Aur”. Argentinianul a câștigat lupta cu Robert Lewandowski pentru prestigiosul trofeu, spre nemulțumirea lui Pini Zahavi, agentul atacantului polonez.

La câteva ore după decernarea premiului, Zahavi a declarat că, deși Messi este un fotbalist extraordinar, nu el ar fi trebuit să primească torfeul, ci golgeterul lui Bayern.

Dezbaterea zilei, 30 noiembrie » A meritat Leo Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Robert Lewandowski? „Doar un exercițiu de marketing” vs „Messi, la egalitate cu Pele”
Dezbaterea zilei
Dezbaterea zilei, 30 noiembrie » A meritat Leo Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Robert Lewandowski? „Doar un exercițiu de marketing” vs „Messi, la egalitate cu Pele”

„Îl felicit pe Leo Messi, un jucător impresionant și un fotbalist legendar, dar Balonul de Aur 2021 nu îi aparține, nu de această dată. Balonul de Aur îi aparține lui Lewandowski. Robert nu a fost jefuit de acest trofeu, dar el este jucătorul care îl merita. 

Nu este de mirare că sute de milioane de fani sunt de părere că rezultatul prestigiosului eveniment fotbalistic este unul greu de crezut. Ziua de luni ar fi trebuit să se încheie cu Robert celebrând primul său Balon de Aur”, a declarat Pini Zahavi, potrivit spaniolilor de la AS.

Presa germană, revoltată de victoria lui Messi

Marile publicații germane, în frunte cu Bild, susțin că responsabilii „France Football” ar fi inventat pe ultima sută de metri „Atacantul anului” și „Clubul Anului”, doar pentru a-i consola cumva pe învinșii Lewandowski (33 de ani) și Jorginho (29 de ani).

Bayern, clubul superatacantului polonez, a reacționat prompt, la câteva secunde de la desemnarea câștigătorului: „Lewa, pentru noi rămâi cel mai bun. Felicitări, Leo Messi!”. 

Însă Bild, nava amiral a publicațiilor germane, a scos „tunurile”: „Lewandowski înșelat, Messi câștigă. Felicitări!”.

Argumentele Bild, cel mai mare tabloid din Europa:

„Messi a primit 613 puncte de la juriul internațional de jurnaliști, Lewandowski, doar 580 de puncte. Vedeta lui Bayern a «livrat», adună goluri și titluri de ani de zile. Face tripla în 2020, dar are ghinionul că Balonul de Aur n-a fost acordat, din cauza coronavirusului.

Chiar și Messi recunoaște: «Cred că ai fi câștigat cu siguranță anul trecut. Sper că anul viitor va fi și mai bine». În 2021, Lewandowski stabilește un nou record de goluri în Bundesliga, 41, redevine campion al Germaniei și ia Supercupa. Anul acesta este golgheterul Ligii Campionilor, 9 reușite, și al Bundesligii (14). Dar, evident, nu este suficient”.

2021 are douăsprezece luni, nu doar cea în care Messi a avut cel mai mare succes. Sunt un fan al lui Leo, dar el nu strălucește pe teren în acest moment. Lewandowski ar fi fost un învingător meritat, pentru că reușitele lui Leo din 2021 nu sunt remarcabile: doar locul 3 cu Barcelona, ​​​​30 de goluri în LaLiga, iar la Paris SG joacă modest. Devine însă campionul Americii de Sud, cu Argentina, și este de ajuns. Eu chiar nu mai înțeleg lumea asta!
-Lothar Matthaus

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 30 noiembrie » A meritat Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Lewandowski?

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

A meritat Messi „Balonul de Aur”? » Gică Popescu intră în dezbaterea zilei de pe GSP.ro, cu o opinie tranșantă

Ionuț Lupescu contestă decizia: „Unii care își votează prietenii. Nimic nu s-a schimbat la «Balonul de Aur»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
flosud97
flosud97  •  01 Decembrie 2021, 11:43

*** si uite Asa mai *** piticu un ballon de air are 3 ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dutedica
dutedica  •  01 Decembrie 2021, 08:17

Daca polski ar fi primit Balonul, atunci toata echipa Bayern ar fi trebuit sa-l primeasca. L este golgheter pentru ca are in spate o echipa foarte buna. La nationala lui, se chinuie saracu'. Messi este creatorul de golgheteri si pentru asta este cel mai bun.

368023036732853
Iuga Mircea  •  01 Decembrie 2021, 06:38

Ce face Lewandovski ”stă în careu și toată echipa dă centrări pe capul ,sau pe jos ,doar ,doar ajunge mingea la Lewa,să dea gol .În schimb Mesi ,luptă cu mingea la picior,se zbate,e faulat de multe ori,dar găsește culoare,dă pase colegilor(numai în ultimul meci a dat 3 pase din care s-a dat gol),plus e as la lovituri libere!!!Lewa nu face așa ceva!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează