FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CHINDIA - SEPSI

VIDEO + FOTO Chindia - Sepsi. Cum să NU vezi așa ceva?! Penalty evident refuzat de Colțescu în Cupa României: „Am fost făcut knockout!”

Momentul în care Ninaj îl lovește pe Iacob
Momentul în care Ninaj îl lovește pe Iacob

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 22:00 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 22:36

Chindia - Sepsi 1-2 în „sferturile” Cupei României. În minutul 58, la 2-0 pentru oaspeți, târgoviștenii trebuiau să primească o lovitură de la 11 metri. În urmă cu săptămână și jumătate, Chindia a fost dezavantajată flagrant de arbitri și în Liga 1, în partida cu Rapid (2-2).

La un corner al Chindiei, Branislav Ninaj l-a avut în marcaj pe Paul Iacob. Ninaj a respins mingea cu capul, dar l-a izbit violent cu brațul în plină figură pe stoperul dâmbovițenilor! 

Plasat excelent, „centralul” Sebastian Colțescu nu a dictat penalty! Decizie inexplicabilă.

Mai ales că Iacob s-a resimțit după cotul primit de la Ninaj și a stat pe gazon timp de aproximativ un minut pentru a primi îngrijiri medicale. Daniel Popa, colegul lui din atac, îi explica lui Colțescu faptul că Paul Iacob are ochiul umflat după faultul lui Ninaj, însă „centralul” din Craiova a fost impasibil. 

Chindia - Sepsi. Cum să NU vezi așa ceva?! Penalty evident refuzat de Colțescu în Cupa României: „Am fost făcut knockout!”
Ochiul umflat al lui Iacob

Având în vedere impactul loviturii, Ninaj ar fi putut să vadă direct cartonașul roșu!

Paul Iacob: „Am fost făcut knockout!”

Paul Iacob a venit la final cu ochiul tumefiat și a pus „tunurile” pe arbitraj: „S-a văzut foarte bine pe reluări, am fost făcut knockout! Am avut ochiul umflat. Trebuia să am sânge pe față sau ce?! Se schimbă arbitrii, se duc meciurile și nu se întâmplă nimic. Chiar aș vrea să văd un clasament al erorilor de arbitraj”.

Chindia - Sepsi. Cum să NU vezi așa ceva?! Penalty evident refuzat de Colțescu în Cupa României: „Am fost făcut knockout!”

Chindia, dezavantajată și cu Rapid

Rapid a egalat la 2 în meciul cu Chindia Târgoviște (etapa #16) în minutul 90, prin Younes Bnou Marzouk. Atacantul marocan a stabilit rezultatul final, dar se afla într-o poziție evidentă de ofsaid. Chindia a evoluat atunci o repriză întreagă având doi jucători eliminați.

Chindia - Sepsi. Cum să NU vezi așa ceva?! Penalty evident refuzat de Colțescu în Cupa României: „Am fost făcut knockout!”

Celelalte meciuri din „sferturile” Cupei României:

  • FC Buzău – FC Voluntari, miercuri, 17:30
  • SSU Politehnica Timișoara – FC Argeş, miercuri, 20:30
  • ACSO Filiaşi – Universitatea Craiova, joi, 20:30

Citește mai multe știri de actualitate:

Ionuț Chirilă îl jignește pe Cornel Dinu: „Mumie îmbălsămată!” » Reacție dură, după ce „Procurorul” l-a numit „bufon al fotbalului”

Denis Alibec, exclus din lotul lui CFR Cluj! Prima reacție a lui Balaj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
davidgraham
davidgraham  •  01 Decembrie 2021, 13:32
Postat de sooosick pe 30 Noiembrie 2021, 23:44

Craiova - Sepsi, finala de anul asta. Ma uit la patinaj artistic cand e cupa :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caravela
caravela  •  01 Decembrie 2021, 06:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

milu
milu  •  01 Decembrie 2021, 05:29

Ninaj își începuse săritura cînd Iacob a venit din spate pt a lovi mingea.Ghinion, a ajuns prea tîrziu. Cum să dai penalty?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează