FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CHINDIA - SEPSI 1-2

Cupa României. Faza care l-a uluit pe Emil Săndoi în Chindia - Sepsi: „Rar vezi așa ceva pe terenurile de fotbal”

Emil Săndoi
Emil Săndoi

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 22:22 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 23:15

Sferturile de finală ale Cupei României ediția 2021-2022 au început azi, cu duelul Chindia Târgoviște - Sepsi Sf. Gheorghe 1-2. La finalul partidei, Emil Săndoi, antrenorul târgoviștenilor, a comentat eliminarea echipei sale din competiție.

„O repriză în care Sepsi a dominat, s-a și desprins pe tabela de marcaj. S-a desprins după un cadou, la intervenția lui Căpușă. Chiar dacă nu dădea al meu în minge, era un jucător al lui Sepsi care ar fi băgat-o în poarta goală. Al doilea a fost un cadou cum rar vezi pe terenurile de fotbal! (n.r. Faza la care face referire e descrisă pe larg aici) 

O a doua repriză a noastră în care am dominat. Ne-am creat mai multe ocazii de gol, puteam să și întoarcem jocul. Însă noi nu avem lotul lui Sepsi și am fost nevoiți să apelăm la sistemul de rotație, pentru că am vrut ca unii jucători să nu aibă 3 meciuri într-o săptămână”, a declarat Emil Săndoi la flash-interviu.

Emil Săndoi, despre penalty-ul neacordat de Colțescu Chindiei

La un corner al Chindiei, Branislav Ninaj l-a avut în marcaj pe Paul Iacob. Ninaj a respins mingea cu capul, dar l-a izbit violent cu brațul în plină figură pe stoperul dâmbovițenilor! Plasat excelent, „centralul” Sebastian Colțescu nu a dictat penalty! Decizie inexplicabilă.

„Nu am văzut, data trecută am protestat pentru că am văzut traiectoria mingii exact și am văzut exact ce i-a transmis asistentul centralului. Acum, nu vreau să comentez. Sper din tot sufletul ca la meciurile care urmează să nu se facă greșeli, nici în favoarea noastră, dar nici în defavoarea noastră”, a completat Săndoi.

Ce a spus și Cristiano Bergodi, după calificarea lui Sepsi în semifinale

„Știți că în fotbal se mai întâmplă ca atunci când dai gol, să greșească cineva, așa s-a întâmplat și astăzi. Sunt mulțumit de cum a jucat echipa. Încet, încet, echipa va începe să joace și mai bine. Patronul era bucuros, la fel ca toți jucătorii, mergem înainte. 

Nu știu de vreo primă. Suntem în semifinale, nu ne gândim la finală încă. Acum ne gândim doar la campionat, pentru că am ambiția să ajungem mai sus și cred că putem să mai creștem”, a spus Bergodi.

Este foarte important pentru noi că ne- am calificat, în seara asta ne vom bucura, însă trebuie să adunăm puncte în campionat. Am ajuns până aici, nu vrem să ne oprim
-Cristi Bărbuț, mijlocaș Sepsi

Celelalte meciuri din „sferturile” Cupei României:

  • FC Buzău – FC Voluntari, miercuri, 17:30
  • SSU Politehnica Timișoara – FC Argeş, miercuri, 20:30
  • ACSO Filiaşi – Universitatea Craiova, joi, 20:30

Citește mai multe știri de actualitate:

Ionuț Chirilă îl jignește pe Cornel Dinu: „Mumie îmbălsămată!” » Reacție dură, după ce „Procurorul” l-a numit „bufon al fotbalului”

Denis Alibec, exclus din lotul lui CFR Cluj! Prima reacție a lui Balaj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează