INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo riscă să rateze debutul lui Rangnick pe banca lui United dintr-un motiv stupid!

Cristiano Ronaldo// Foto: Imago
Cristiano Ronaldo// Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 14:45 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 16:47

Lui Cristiano (36 de ani) nu i-a ieșit aterizarea la celebrarea ultimului gol cu Arsenal și e incert pentru duelul cu Crystal Palace de mâine.

Cristiano Ronaldo riscă să rateze debutul lui Ralf Rangnick pe banca lui Manchester United, care o va găzdui pe echipa londoneză pe Old Trafford. Motivul este o problemă la genunchi suferită nu în timpul vreunui duel cu un „tunar” adversar, ci în timpul sărbătoririi marcă înregistrată a unei reușite.

Ronaldo, lăudat de Rangnick

Potrivit ziarului britanic The Sun, CR7 s-a accidentat după ce a marcat penalty-ul decisiv în victoria cu 3-2 împotriva formației lui Arteta. De fapt, Ronaldo a celebrat cu obișnuitul său „Siuuu”, aterizând incomod după săritură. 

Portughezul a fost înlocuit în minutul 88. O problemă serioasă pentru managerul german, care riscă să fie nevoit să renunțe la cel mai bun jucător al său la primul meci pe banca „Red Devils”.

Rangnick l-a lăudat deja pe Cristiano Ronaldo în primele declarații ca antrenor al lui United: „L-am văzut pe Cristiano împotriva lui Arsenal în a doua repriză și, la 36 de ani, rămâne un profesionist extraordinar. La vârsta lui, nu am văzut niciodată un jucător care să fie într-o asemenea formă fizică și care poate face cu ușurință diferența”.

Ronaldo și „VIP - Very Important Paper” » Apar noi detalii din ancheta procurorilor la Juventus: „Dacă apare hârtia aia, sar toți la gâtul nostru!”
JUVENTUS
Ronaldo și „VIP - Very Important Paper” » Apar noi detalii din ancheta procurorilor la Juventus: „Dacă apare hârtia aia, sar toți la gâtul nostru!”

VIDEO. Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră

Cristiano Ronaldo (36 de ani), atacantul celor de la Manchester United, a adus victoria echipei sale în fața lui Arsenal 3-2, partidă în care a marcat golurile 800 și 801 din carieră, o bornă impresionantă.

La o zi după ce a trecut de 800 de goluri în carieră, Cristiano a transmis un mesaj în care le mulțumește fanilor pentru susținere și promite că va continua să marcheze.

„Sunt foarte fericit că am devenit primul jucător din lume care a reușit mai mult de 800 de goluri. Această călătorie minunată devine de neuitat. Mulțumesc tuturor suporterilor mei pentru că au fost mereu lângă mine. 801 și încă numărăm!”, a scris Ronaldo pe Twitter, alături de un videoclip cu reacții ale comentatorilor în momentul când acesta marchează.un mesaj în care le mulțumește fanilor pentru susținere și promite că va continua să marcheze.

Citește și:

Ronaldo și „VIP - Very Important Paper” » Apar noi detalii din ancheta procurorilor la Juventus: „Dacă apare hârtia aia, sar toți la gâtul nostru!”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
brazisio
brazisio  •  04 Decembrie 2021, 22:01

Increzut *** sa faca tumbe...unde a fost cu serbia, irlanda, belgia, liverpool, city

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează