INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Xavi este încrezător că va câștiga cu Bayern Munchen în Liga Campionilor, deși Barcelona a pierdut în campionat cu Betis: „Nu avem altă variantă”

Xavi Hernandez
Foto: Imago
Xavi Hernandez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 13:10 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:10

Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, a vorbit după primul eșec suferit pe banca catalanilor, 0-1 acasă cu Betis. Tehnicianul se gândește acum doar la confruntarea cu Bayern din Liga Campionilor, decisivă pentru echipa sa.

  • Barcelona tremură la calificarea în „optimi” înaintea ultimului meci din grupă. Pentru a merge mai departe, catalanii au nevoie de un rezultat asemănător sau mai bun decât al celor de la Benfica.

Xavi este dezamăgit de înfrângerea cu Betis, dar speră că jucătorii săi își vor lua revanșa și vor reuși un joc bun la Munchen împotriva lui Bayern.

„Nu meritam să pierdem astăzi, dar așa este fotbalul. Uneori, meriți mai mult și meciul de astăzi a fost un exemplu elocvent. Trebuia să înscriem, să creăm mai multe ocazii, să fim atenți pe tranziția adversarului. Am pierdut, dar cred că este nedrept. Cred că fanii pot fi mulțumiți cu jocul nostru din repriza a doua. 

Am greșit la golul primit, dar este o pedeapsă prea mare pentru jocul făcut per ansamblu. Este o înfrângere care doare, mai ales că e pe teren propriu. Trebuie să dominăm mai mult jocul, trebuie să fim mai inteligenți din punct de vedere tactic. 

Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Mă deranjează foarte mult golul primit, pentru că este greșeala noastră”, a declarat Xavi potrivit Marca.

Xavi: „Văd o echipă capabilă să meargă la Munchen și să câștige”

„Miercuri urmează o altă finală. Nu ne permitem un alt eșec. La Barcelona, joci în mod constant meciuri ca niște finale. Nu-mi place să pierd. Trebuie să ne recuperăm pentru meciul de miercuri. Sper ca acest eșec să nu ne afecteze mental, pentru că trebuie să jucăm ca niciodată miercuri. 

Le-am spus jucătorilor că sunt mulțumit de efortul lor, dar că este mare păcat că am pierdut meciul din mână. Jucătorii sunt supărați, dezamăgiți. Dar așa e în fotbal, trebuie să ne revenim. Văd o echipă capabilă să meargă la Munchen și să câștige. Nu avem altă variantă. Depindem de noi. 

Evident, știm că mergem pe unul dintre cele mai grele terenuri din lume, dar vreau să dăm totul și să fim protagoniști. Trebuie să dominăm, să avem mingea și să jucăm în jumătatea adversă de teren”, a completat antrenorul catalan.

VIDEO Rezumatul meciului Barcelona - Betis 0-1

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Jude Bellingham riscă să fie sancționat după declarațiile la adresa lui Felix Zwayer, care a condus meciul Dortmund - Bayern » Arbitrul a intrat în direct la TV și și-a explicat deciziile

Replica arogantă a lui Jose Mourinho, după ce Diletta Leotta l-a pus la zid pentru că a refuzat să-i răspundă la întrebări: „D-asta câștigăm mult mai mult decât voi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
toss
toss  •  05 Decembrie 2021, 18:21

Cineva sa ii transmita lui Xavi asta: 14.09.21 CL Barcelona Bayern Munich 0 : 3 14.08.20 CL Barcelona Bayern Munich 2 : 8

bumix
bumix  •  05 Decembrie 2021, 18:09

XAVI ASTA NU O SA FACA NIMIC BUN ,DACA TOT CU PASA AIA INAPOI ,TOT LA PORTAR DIN CAREUL ADVERS ATUNCI O SA SE AFUNDE SI MAI RAU

michael
michael  •  05 Decembrie 2021, 16:56

Măi, toate le știți voi, care comentați aici! Evident, Barca nu are șanse în fața lui Bayern, doar dacă joacă cu rezervele, și nici așa nu poate spera la mai mult de un egal. Doar numai dacă va juca cu totul altceva decât ceea ce a jucat cu Betis. Dar sunteți siguri că Benfica va lua toate punctele cu cu Dinamo K. ??? Orice este posibil, de aceea este fotbalul frumos!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează