FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 2-2

Marius Croitoru, dezlănțuit: „E groasă! Îți crapă inima pe bancă”

FC Botoșani - CSU Craiova 2-2 | Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a pus „tunurile” la final pe arbitraj. +35   FOTO
FC Botoșani - CSU Craiova 2-2 | Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a pus „tunurile” la final pe arbitraj.

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 23:03 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 23:16

FC Botoșani - CSU Craiova 2-2 | Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a pus „tunurile” la final pe arbitraj.

„Puteam câștiga și noi, dar și ei. E un rezultat bun pentru celelalte echipe. Nu ne avantajează pe noi. Suntem două echipe bune, care vor să joace fotbal. N-am venit cu gândul la egal, drept dovadă că am terminat meciul în terenul lor”, și-a început Croitoru discursul.

Apoi, Marius a luat „la mână” fazele de arbitraj. Croitoru recunoaște că FC Botoșani a marcat golul doi din ofsaid, dar acuză ambele reușite ale oaspeților. Reluările TV au demonstrat însă că doar primul gol al Craiovei a fost neregulamentar. 

Gafe uriașe de arbitraj și în FC Botoșani - CSU Craiova » Două goluri trebuiau ANULATE!
FC Botoșani - CSU Craiova 2-2
Gafe uriașe de arbitraj și în FC Botoșani - CSU Craiova » Două goluri trebuiau ANULATE!

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: „E groasă, trebuie să punem batista pe țambal”

„La primul gol al lor e fault clar în atac, la golul doi al nostru e ofsaid clar. Sunt greșeli mari de arbitraj, dar nu voite. Etapa trecută am penalty clar și primesc eliminare gratuită, apoi arbitrul acela (n.r. - Radu Petrescu) e delegat și face varză alt meci (n.r. - Chindia - CFR 0-1). E un semnal către noi, batista pe țambal că e groasă!”, a mai spus Croitoru, care a continuat tirada:

„Și golul doi al lor e neregulamentar, Gustavo o ia cu mâna (n.r. - reluările nu lămuresc această fază). Nu știu câte greșeli mai putem suporta. Acești oameni te fac la un moment dat să renunți, pentru că îți poate crăpa inima pe bancă! 

Ei dacă fac praf un meci, două-cinci, iau aceiași bani. Iau banii noștri! Sunt plătiți din munca noastră, nu de FRF, LPF. Dar asta e, tăcem din gură, ursul trece, noi lătrăm degeaba. Vorbesc, îmi dă galben, mai vorbesc o dată, mă elimină, vorbește patronul, ia amendă”.

Vreau să fie o luptă corectă, nu cum am fost azi avantajați la golul doi, pentru că nu dorm bine noaptea. Vreau să fie un arbitraj corect. Acum, singura salvare e VAR-ul. Sunt greșeli pe care oamenii din spatele televizorului le pot repara. Chindia anul ăsta a fost defrișată de arbitraje
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Cele mai tari imagini din FC Botoșani - CSU Craiova

+31 FOTO

FC Botoșani, pe loc de play-off. CSU Craiova, departe de titlu

CSU Craiova ajunge astfel la 4 meciuri fără victorie în Liga 1 și e la 19 puncte de liderul CFR Cluj. Dincolo, FC Botoșani își păstrează locul de play-off.

Citește mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica a răbufnit după FCSB - UTA: „Așa linșaj n-am văzut niciodată, o mizerie!”

Steliano Filip n-a mai rezistat, după ce Rednic l-a exclus din lot: „Lumea nu știe multe!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Decembrie 2021, 10:35

Lasa ba nu te mai agita-ca a fost un meci in cadrul cooperativei- iar arbitrul „a gresit”-atunci cand trebuia- in favoarea ambelor echipe!Doar nu va lasa cooperativa(tocmai)pe voi in afara play off!

wrx.
wrx.  •  07 Decembrie 2021, 07:46

Bravo Marius Croitoru! Respect tie lui L.Balint, Poenaru si Sandoi.

4don
4don  •  07 Decembrie 2021, 04:52

Are dreptate,in ultimul timp arbitrii au greșit foarte mult la toate meciurile..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close