INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

S-a săturat să fie coleg cu Messi la PSG și îi cere patronului de la fosta echipă să-l ia înapoi

Aschraf Hakimi (dreapta) nu mai vrea să fie coleg cu Leo Messi
Foto: Imago
Aschraf Hakimi (dreapta) nu mai vrea să fie coleg cu Leo Messi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 18:16 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 18:40

Achraf Hakimi (23 de ani), fundașul dreapta al celor de la PSG, este determinat să plece de la parizieni din cauza lui Leo Messi (34), iar Real Madrid este destinația dorită de jucătorul marocan.

Transferat în vară pentru 60 de milioane de euro de la Inter, Hakimi a devenit repede titular incontestabil în formația lui Pochettino, dar cu toate astea, acesta ar dori să plece de pe „Parc des Princes”.

Lionel Messi îi face bagajele lui Mauricio Pochettino. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de L'Equipe
FRANȚA
Lionel Messi îi face bagajele lui Mauricio Pochettino. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de L'Equipe

Motivul? Relația cu Lionel Messi, superstarul argentinian. Potrivit El Nacional, odată cu intrarea lui Messi în echipa de start, Hakimi nu a mai putut aduce o contribuție atât de mare pe faza ofensivă, fiind mai mult preocupat să apere poarta de contraatacurile adversarilor, în special pentru că Messi, Mbappe și Neymar nu fac niciunul faza defensivă.

Astfel, marocanul l-a sunat pe Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, pentru a-l ruga să îl transfere la madrileni, echipă unde a fost format și unde a debutat în fotbalul mare.

La Real ar urma să-l înlocuiască pe Dani Carvajal, fundașul dreapta fiind măcinat de accidentări în ultimele sezoane.

Pochettino, altă „victimă” a lui Messi

Dacă Hakimi s-a săturat să fie coleg cu Messi, în cazul antrenorului Mauricio Pochettino situația este invers. Prestigiosul cotidian francez L'Equipe scrie că argentinianul și tabăra acestuia au dubii cu privire la priceperea antrenorului de la PSG.

Deși PSG conduce Ligue 1 detașat, cu un avans de 11 puncte față de locul 2 după doar 17 etape, și are calificarea în optimile Champions League asgiurată, Mauricio Pochettino nu se bucură de încrederea vestiarului.

Foarte important, nu de a compatriotului Lionel Messi, care nu este convins de aptitudinile tehnico-tactice ale antrenorului. Iar dubiile cu privire la capacitatea lui Pochettino de a transforma PSG în campioana Europei ar fi împărtășite și de alți membri ai vestiarului

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Nagelsmann o avertizează pe Barcelona: „Vom juca cu cea mai bună echipă”

A venit „nota de plată” pentru Jude Bellingham , după acuzele la adresa lui Felix Zwayer! Ce sancțiune a primit mijlocașul Borussiei Dortmund

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close