INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTO - ATLETICO

FOTO Încăierare generală în FC Porto - Atletico Madrid » De la ce a pornit și câte „roșii” au fost arătate

Meciul dintre FC Porto și Atletico Madrid, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană a Ligii Campionilor, a fost marcat de mai multe incidente. +6   FOTO
Meciul dintre FC Porto și Atletico Madrid, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană a Ligii Campionilor, a fost marcat de mai multe incidente.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 00:00 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 00:03

Meciul dintre FC Porto și Atletico Madrid, câștigat de spanioli cu 3-1, a fost marcat de mai multe incidente. Trupa lui Diego Simeone a obținut calificarea în „optimile” Ligii Campionilor.

Miza partidei de pe „Estadio do Dragao” a fost imensă, un loc în „optimile” Ligii Campionilor. Arbitrul francez Clement Turpin a ținut jocul sub control în prima parte, una în care au fost comise nu mai puțin de 18 faulturi, dar a avut mari probleme după reluare. 

Seară istorică pentru Mbappe și Messi » Recordurile stabilite cu golurile marcate în PSG - Club Brugge
PSG - Brugge
Seară istorică pentru Mbappe și Messi » Recordurile stabilite cu golurile marcate în PSG - Club Brugge

Nervi în FC Porto - Atletico Madrid 

Primul cartonaș roșu i-a fost arătat lui Carrasco, în minutul 67, la scorul de 1-0 pentru Atletico, pentru o lovitură aplicată unui adversar, când jocul era oprit. 

Apogeul durităților a fost atins în minutul 70. Wendell, abia introdus în tabăra portughezilor, l-a lovit cu cotul în zona gâtului pe Cunha și a provocat o încăierare generală. Inclusiv Diego Simeone s-a „aprins” și s-a implicat în meleu. 

+2 FOTO

Turpin l-a eliminat pe Wendell și a mai arătat două cartonașe roșii, unor oameni de pe băncile de rezervă.

Atletico Madrid merge în „optimile” Ligii Campionilor

Atletico a profitat de spațiile mai mari rămase în urma eliminărilor și a mai punctat de două ori, pe contraatac, prin Correa și prin De Paul. Porto a marcat golul de onoare la ultima acțiune, dintr-un penalty transformat de Sergio Oliveira.

Cum AC Milan nu a putut să o învingă pe Liverpool, madrilenii au smuls in-extremis poziția secundă în grupă și merg în primăvara Champions League. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Radu Petrescu și Marian Barbu au făcut praf meciurile din Liga 1, dar sunt delegați la partide importante din cupele europene

VIDEO Cristi Chivu ratează calificarea directă în „optimile” UEFA Youth League, din cauza unui gol senzațional marcat de noul „bombardier” al Realului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
nebeleizis
nebeleizis  •  08 Decembrie 2021, 08:34

Cocalarii astia de la Madrid numai fotbal nu joaca. Mai simulanti ca astia si mai scandalagii nu cred ca mai exista. Dupa chipul si asemanarea lui simeone.

iopanet
iopanet  •  08 Decembrie 2021, 08:13
Postat de Nicolae Ceausescu pe 08 Decembrie 2021, 02:15

Acesta este un comentariu :)

A, ok, bine ca ne-ai spus... :-))

640334096461844
Nicolae Ceausescu  •  08 Decembrie 2021, 02:15

Acesta este un comentariu :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează