INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA

Barcelona visează înainte de meciul cu Bayern: „Vrem să rescriem istoria”

Bayern - Barcelona, miercuri de la 22:00
Foto: Imago
Bayern - Barcelona, miercuri de la 22:00 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 23:07 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:10

La Munchen, Barcelona își joacă ultima șansă de calificare în „optimile” Ligii Campionilor. Catalanii sunt optimiști că pot învinge pe Allianz Arena și să meargă mai departe în competiție.

  • Barcelona a ajuns în fața unui moment crucial al sezonului. Unul de a fi sau de a nu mai fi în Ligă. Dacă Benfica o învinge pe Dinamo Kiev miercuri, Barcelona are nevoie de victorie în fieful lui Bayern! Altfel, cade în Europa League.

Xavi Hernandez, antrenorul catalanilor, a susținut o conferință de presă în care promite că echipa sa va merge la Munchen pentru a se califica.

„Este un joc decisiv pentru noi și avem propria soartă în mâinile noastre. Dacă câștigăm, trecem mai departe. Istoria ne spune că nu am câștigat la Munchen, dar acum avem șansa să rupem acest blestem. Avem o mare șansă să rescriem istoria cu prima noastră victorie acolo și așteptăm cu nerăbdare asta. 

Cheia va fi să ieșim cu încredere, să încercăm să dominăm având mingea și să atacăm. Trebuie să ne apărăm ca echipă și să încercăm să-l ținem pe Lewandowski în afara careului pentru că acolo este decisiv. 

Suntem pregătiți să luptăm. Sper că înfrângerile recente să nu ne afecteze psihic. Avem o sarcină grea și doar o victorie va fi de folos”, a spus Xavi la conferința de presă.

Pique: „Trebuie să punem Bayern sub presiune pe propriul ei teren”

Așa cum suntem acum și știind că trebuie să câștigăm, aceasta este o șansă de a ne convinge că suntem puternici. Trebuie să riscăm. Trebuie să mergem peste ei și să-i punem sub presiune pe propriul lor teren. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce știm că putem face. 

Primul pas este să păstrăm poarta intactă, sau cel puțin să nu luam prea multe goluri. Câștigând aici și calificarea în runda următoare ne-ar îmbunătăți situația. Și mai e mult de parcurs în campionat”, a declarat și fundașul catalan.

Bineînțeles că vrem să ne răzbunăm, suntem Barcelona și bineînțeles că se poate... Nu ne gândim la nicio altă competiție decât la Liga Campionilor, pentru că este cea mai mare.

- Memphis Depay

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Kyle Walker, fault grosolan în Leipzig - Manchester City » Gestul pentru care a văzut direct roșu!

Seară istorică pentru Mbappe și Messi » Recordurile stabilite cu golurile marcate în PSG - Club Brugge

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  08 Decembrie 2021, 08:24

Va salveaza Lucescu. Nici Barca si nici Benfica nu cistiga ...

toss
toss  •  08 Decembrie 2021, 08:07

istoria se rescrie cand Barca va bate Bayern cu 8-2

gazistu
gazistu  •  08 Decembrie 2021, 03:02

n-ar fi rau ca Barca sa prinda o calificare un Eu L, ca in Ch L nici o sansa. le da bayern cu terenul in cap.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează