FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Oferte pentru revelația lui Petrescu: „Avem pe masă 700.000 de euro!”

Otto Hindrich, dorit în străinătate
Foto: Imago
Otto Hindrich, dorit în străinătate Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 19:24 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 20:07

Otto Hindrich (19 ani), portarul celor de la CFR Cluj, unul dintre jucătorii care au impresionat în tricoul ardelenilor în prima parte a campionatului, este dorit de Academia Pușkaș.

Titular în formația lui Dan Petrescu, Hindrich are 7 meciuri consecutive fără gol primit în campionat, iar prestațiile sale bune au atras atenția cluburilor din străinătate.

Al 4-lea transfer al iernii pentru Dan Petrescu » Neguț a semnat cu CFR Cluj
CFR Cluj
Al 4-lea transfer al iernii pentru Dan Petrescu » Neguț a semnat cu CFR Cluj

Neluțu Varga, patronul clujenilor, a dezvăluit că pe adresa clubului a sosit deja o ofertă de 700.000 de euro de la Academia Puskas pentru tânărul portar, refuzată însă de club.

„Am pe masă o ofertă de 700.000 de euro pentru Hindrich din Ungaria. E de la Academia Pușkaș, prin intermediul lui Florin Vulturar. Ce pot să spun este că noi ne dorim mult mai mult pentru Hindrich. Nu e chiar ceea ce sperăm pentru el, plus că nu poate pleca acum de la CFR Cluj”, a declarat Varga potrivit Fanatik.

Dorit și în Potrugalia

Florin Vulturar, agentul care a intermediat negocierile cu Academia Puskas, dezvăluie că tânărul portar al lui CFR este dorit și de o formație din Portugalia.

„Suntem în discuții cu două echipe, una pe care a confirmat-o patronul echipei, care a trimis o ofertă concretă, și mai este o echipă interesată de Otto din Portugalia, care urmează să trimită o ofertă. Vom vedea dacă una dintre ele ajunge la pretențiile financiare ale CFR-ului. 

Otto este un jucător tânăr care, cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, va face pasul spre o echipă mare. Am mare încredere în el, este un băiat foarte inteligent și foarte liniștit”, a spus Vulturar potrivit digisport.

VIDEO Dan Petrescu, despre derby-ul cu FCSB: „Nu voi putea trimite echipa pe care mi-o doresc”

Citește alte știri din Liga 1:

Budescu i-a enervat pe cei de la Sepsi: „La noi cuvântul e sfânt! Știți ce e deranjant?”

Încă o plecare la Dinamo » Renunță la unul dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican + două transferuri prezentate de „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  19 Ianuarie 2022, 12:45

m-a surprins ca la varsta lui are sange rece si inca nu l-am vazut gafand. Asta face diferenta intre portari. Siguranta. Daca ai si calitati atletice, cu atat mai bine. Succes tinere!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează