FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Revoluție la CS Universitatea Craiova » Mihai Rotaru, mutări în cascadă după numirea lui Marian Copilu! Papură, readus pe bancă

Mihai Rotaru face mutări importante în sectoare-cheie la CS Universitatea Craiova. Aducerea lui Marian Copilu, ca președinte executiv, este primul pas.
Mihai Rotaru face mutări importante în sectoare-cheie la CS Universitatea Craiova. Aducerea lui Marian Copilu, ca președinte executiv, este primul pas.

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 21:56 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 05:51

Mihai Rotaru face mutări importante în sectoare-cheie la CS Universitatea Craiova. Aducerea lui Marian Copilu, ca președinte executiv, este primul pas. 

Picajul din finalul anului, 7 meciuri fără victorie în Liga 1, și ieșirea din lupta pentru titlu au avut impactul unui cutremur de proporții la Craiova. Situație în care finanțatorul Mihai Rotaru a decis că e timpul pentru a lua câteva decizii radicale la club.

Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1
TRANSFER
Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1

Mihai Rotaru a predat transferurile de la CS Universitatea Craiova 

Un pas important a fost instalarea lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv. Artizanul ultimelor patru titluri ale campioanei CFR a fost prezentat ieri, oficial, și se va ocupa de acum încolo de toate treburile operative ale grupării din Bănie, ceea ce-i va permite lui Rotaru să facă un pas înapoi.

Cel mai important, în limita unui buget agreat cu omul de afaceri, ex-clujeanul va manageria toate achizițiile de jucători. În anii în care s-a ocupat personal, patronul n-a avut mereu mână bună.

Iar în acest moment, la doar 3 zile distanță de reluarea campionatului, CSU încă negociază pentru și cu jucătorii vizați să întărească lotul.

Reorganizare din temelii la CS Universitatea Craiova

Departamentul de „tineret și juniori”, rămas dator în ultimii ani, va trece la rându-i printr-o primenire majoră. Din informațiile Gazetei, Rotaru a decis să pună piciorul în prag și să reorganizeze din temelii Academia și pentru că, în condiții economice din ce în ce mai dificile, miza în anii următori o vor reprezenta talentele crescute în curtea clubului.

În fruntea Academiei a fost numit Lucian Pretorian, fostul team-manager al primei echipe, iar în săptămânile următoare vor fi angajați mai mulți nutriționiști, kinetoterapeuți și preparatori fizici.

Revoluție la CS Universitatea Craiova » Mihai Rotaru, mutări în cascadă după numirea lui Marian Copilu! Papură, readus pe bancă
Lucian Pretorian / FOTO: ucv1948.ro

Universitatea are în actualul lot doar trei fotbaliști crescuți și promovați în ultimele trei sezoane din propria pepinieră, Ionuț Mitran (19 ani), Marian Danciu (19) și Ștefan Baiaram (19), dintre care doar ultimul joacă regulat! 

2 Cupeși o Supercupă a României a luat CSU de la promovarea în Liga 1, în 2014. A jucat în preliminariile Europa League și Conference League, dar nu s-a calificat niciodată în grupe

Corneliu Papură, înapoi la CS Universitatea Craiova 

Din noua calitate, Lucian Pretorian a luat deja o serie de decizii importante. Conform Oltenia TV, Corneliu Papură (48 de ani) va ocupa funcția de antrenor principal al formației secunde. Acesta va fi ajutat de Dragoș Bon, și el fost interimar la prima echipă. Oltenii ocupă poziția a 7-a în seria 6 din al treilea eșalon.

E posibil să reducem bugetul în anii următori! Ca să-l creștem ar trebui să ajungem în grupele vreunei competiții europene. Salariul mediu la Craiova e cam de 10.000 de euro pe lună acum
- Mihai Rotaru, finanțator CS Universitatea Craiova 

VIDEO De ce crede Andrei Ivan că a ratat Craiova titlul! Ce s-a întâmplat înaintea finalei campionatului, cu CFR

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Boloni n-a ținut în joc de glezne doar Federația: „Și nouă ne-a dat speranțe! L-am așteptat două săptămâni și n-a venit”

EXCLUSIV Budescu i-a enervat pe cei de la Sepsi: „La noi cuvântul e sfânt! Știți ce e deranjant?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
ipsilante
ipsilante  •  21 Ianuarie 2022, 12:55

Statiunea CSU! Va doriti o viata linistita, fara: griji, munca, raspundere si efort, iar leafa, de peste 10.000 Euro/luna? Va poftim la statiune CSU Craiova! Contabilitatea fuctioneaza excelent, banii intra toti si la timp, in contul tau, obligatii, putine spre deloc, ce mai, un Paradis, domnilor! Poftiti cu incredere la statiunea CSU! Patronul este painea lui Dunezeu! Da, si nu cere nimic, in schimb! Lume, lume! Poftiti la statunea CSU! Cam asa vad eu acest club, pe care il iubesc, de peste o jumatate de secol, ajuns acum de izbeliste; in cadere libera! Cu un patron, poate, bun la afaceri si contabilitate dar, catastrofa la fenomenul fotbal, corabia Stiintei se balangane in deriva, sfidand performanta. Oferind un fotbal putin si prost, echipa pastorita de Rege, (antrenata, BA!), sta sa piarda si play off-ul, si Cupa! Dupa o "pregatire" de iarna dezastruoasa, din toate p. de v., echipa a revenit infectata, obosita, neantrenata, incompleta si bramburita, sa bata Rapidul! Glumesc, amar, desigur! Bafta baieti! Bafta patroane!

torinezul
torinezul  •  19 Ianuarie 2022, 21:17
Postat de wrx. pe 19 Ianuarie 2022, 16:35

Ar trebui? Sincer nu ma intereseaza, nici urarile tale.

Copilas, ai spus:"Si eu iti urez o viata frumiasa pe care nu ai avut-o pana acuma!" . Te-am intrebat de unde stii ca nu am o viata frumoasa? Las-o asa si fugi de iti ia alocatia. Doamne, de la cine trebuie sa imi iau eu pensia!!!!! Noroc ca nu sunt la mana celor ca tine.

124022513372488
Doru Alin  •  19 Ianuarie 2022, 19:54

Poate ajungeti cu Copilu in Play Out. Ce meciuri intre Copilu si Mititelu! :)))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează