INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aston Villa pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor » Luis Suarez, gata de o reunire cu Gerrard și Coutinho

Luis Suarez
Luis Suarez

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 16:46 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 16:53

Luis Suarez (34 de ani) ar putea fi protagonistul unei reveniri de senzație în Premier League. Atacantul uruguayan, aflat în ultimele șase luni de contract cu Atletico Madrid, a intrat în atenția celor de la Aston Villa.

Conform cotidianului britanic The Sun, Aston Villa nu a făcut încă o ofertă concretă pentru Suarez, însă uruguayanul este deschis unei astfel de mutări. Relația foarte bună cu Steven Gerrard (41 de ani), fostul său coechipier de la Liverpool, actualul manager al celor de la Villa, ar putea fi un factor decisiv în realizarea transferului.

Luis Suarez, reunire cu Gerrard și Coutinho

Într-un interviu din 2015, Gerrard a vorbit la superlativ despre Luis Suarez. În cele patru sezoane în care au fost colegi la Liverpool, cei doi au cucerit Cupa Ligii Angliei în 2012. Mai mult, în 2014 au pierdut dramatic titlul în Premier League în fața lui Manchester City, după un sezon în care Suarez câștiga detașat titlul de golgheter, cu 31 de reușite.

„Cred că nimeni nu se bucură să joace împotriva lui Luis Suarez, e un talent fantastic și un jucător foarte periculos. Este un coechipier grozav, probabil cel mai bun fotbalist alături de care am jucat. E un tip foarte bun, un familist, păstrăm legătura și ne-am susținut unul pe celălalt de-a lungul carierelor noastre.” spunea Gerrard.

  • Articol de Damian Neamţu

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

De ce a fost Șumudică eliminat la meciul cu Gaziantep? » Ce i-a spus arbitrului și reacția presei din Turcia: „O prostie!”

Ghana și frații Ayew, trimiși acasă de Comore, locul 132 FIFA! » Fanii cer demiterea selecționerului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mafa
mafa  •  19 Ianuarie 2022, 21:16

Ciudat !!....daca ma intorc un pic in timp G.S.P-ul dadea ca sigur aducerea lui Ianis Hagi la Aston Villa de catre fostul sau antrenor Gerard

mafa
mafa  •  19 Ianuarie 2022, 21:09

Ciudat !!!... in urma cu ceva timp, gsp dădea asigurari ca Steven Gerrard o sa-l ia pe Ianis Hagi la Aston Villa...sau presupuneri !!!...doar....nu cred ca un editorial de prestigiu mondial, care cred ca in curând se va transforma in sos roşu ( revista mondena), sa incurce lumea.

mafa
mafa  •  19 Ianuarie 2022, 21:02

Ciudat !!....daca ma intorc un pic in timp G.S.P-ul dadea ca sigur aducerea lui Ianis Hagi la Aston Villa de catre fostul sau antrenor Gerard

Vezi toate comentariile (3)
Comentează