INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Meciul lui Șumudică NU se mai joacă azi! O altă partidă a lui Malatyaspor a fost reprogramată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 17:47 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 18:26

Partida dintre Gaziantep, echipă la care evoluează Alexandru Maxim și Alin Toșca, și Yeni Malatyaspor, formație antrenată de Marius Șumudică, a fost amânată, din cauza ninsorii abundente. Partida întreruptă ieri trebuia să se reia azi, de la ora 17:00, cu startul reprizei secunde și de la scorul de 0-0.

Din cauza faptului că terenul lui Gaziantep nu a putut fi adus în condiții optime pentru disputarea partidei, jocul a fost din nou amânat pentru o dată ulterioară care va fi anunțată de Federația din Turcia.

Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF
SELECȚIONER
Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF

Malatyaspor - Beșiktaș, reprogramat

Din cauza vremii, Malatyaspor nu mai poate să joace nici meciul cu Beșiktaș la data programata inițial, vineri, ora 19:00. Astfel, partida lui Șumudică împotriva locului 4 din SuperLigă se va disputa sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 12:30.

Pentru a fi siguri că pot evolua împotriva celor de la Beșiktaș, oficialii lui Malatyaspor au anunțat că sistemele de încălzire pentru gazon funcționează continuu.

Meciul lui Șumudică NU se mai joacă azi! O altă partidă a lui Malatyaspor a fost reprogramată
Șefii lui Malatya fac tot posibilul ca terenul să fie practicabil la ora jocului cu Beșiktaș

5°Cerau la Malatya la ora redactării articolului. Conform accuweather, acum ninge în orașul aflat într-o zonă muntoasă

De ce a fost Șumudică eliminat în meciul cu Gaziantep

Ofițerul de presă al celor de la Malatyaspor susține că Marius Șumudică, 50 de ani, doar l-a întrebat pe arbitru: „De ce nu curățați zăpada să jucăm?”.

„Centralul” l-a eliminat după ce a amânat repriza secundă a meciului de la Gaziantep (la 0-0), din cauza ninsorii. Totuși, un jurnalist local nu îl absolvă de vină pe antrenor. 

Antrenorul Malatyei nu a acceptat decizia lui Ümit Öztürk, la pauza meciului de ieri de la Gaziantep, de a amâna repriza secundă din cauza ninsorii puternice, într-un moment când echipa sa domina jocul (era 0-0), a protestat și a fost eliminat la vestiare. Va fi suspendat următoarea etapă, vineri, sâmbătă, cu Beșiktaș.

GSP a aflat sumele din dosarul de insolvență al Astrei » Un fotbalist a câștigat 221 de euro/minut! Cu cât au împrumutat clubul Buduru și Dani Coman

Blat cu scandal-monstru într-un derby Steaua - Dinamo, dezvăluit la GSP LIVE: „Am vorbit între noi, jucătorii, să facem egal, dar noi am încălcat înțelegerea” + dilema lui Ioan Chirilă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
paolo19
paolo19  •  20 Ianuarie 2022, 13:06

Nu e nici o problema pentru NInel, el are cursuri de dans din buric!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează