INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scandal cu pariurile în Premier League! Arsenal e implicată » Investigația a pornit de la un cartonaș!

Federația Engleză investighează un cartonaș glaben primit de un jucător de la Arsenal într-un meci din actualul sezon din Premier League. FA are suspiciuni din cauza mai multor pariuri suspecte.
Federația Engleză investighează un cartonaș glaben primit de un jucător de la Arsenal într-un meci din actualul sezon din Premier League. FA are suspiciuni din cauza mai multor pariuri suspecte.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 19:28 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 20:09

Federația Engleză de Fotbal investighează un cartonaș galben primit de un jucător de la Arsenal într-un meci din actualul sezon de Premier League. FA are suspiciuni din cauza mai multor pariuri suspecte!

Conform The Atlhetic, casele de pariuri au semnalat că sume uriașe de bani au fost plasate pe pariul validat de încasarea unui cartonaș galben de către un jucător de la Arsenal.

Xavi s-a săturat! Ultimatum pentru starul Barcelonei: „Nu accepți, pleci imediat de-aici!”
BARCELONA
Xavi s-a săturat! Ultimatum pentru starul Barcelonei: „Nu accepți, pleci imediat de-aici!”

Anchetă în Premier League: FA suspectează un „galben” primit de un jucător de la Arsenal

„FA este conștientă de această problemă și o analizează”, este o declarație făcută publică de federalii din Albion.

Sursa citată notează că astfel de pariuri sunt mai ușor de manipulat de către persoanele implicate în evenimentele sportive.

Identitatea jucătorului și a meciului nu au fost momentan dezvăluite.

„50% din jucătorii din Premier League ar trebui suspendați din cauza pariurilor”

Joey Barton, fost jucător la Manchester City sau OM, a fost suspendat 18 luni și amendat cu 30.000 de lire (35.000 de euro) pe 26 aprilie 2017. A fost prins și a recunoscut că a făcut 1.260 de pariuri în zece ani pe meciuri de fotbal. A fost concediat imediat de Burnley, dar sancțiunea a fost redusă la apel cu 5 luni.

„Dacă i-ar găsi pe toți care au pariat și s-ar lua măsuri împotriva lor, o jumătate din Premier League ar fi suspendată! 50 la sută din jucători! Pariurile sunt un fenomen înrădăcinat cultural în țara noastră.

Cum de federația a fost fără milă cu mine cât timp avea sponsor o casă de pariuri?”, a tunat Barton după sancțiune. După excluderea jucătorului, FA a reziliat contractul cu sponsorii implicați pe piața pariurilor.

Ajuns la 39 de ani, Barton nu a mai jucat fotbal din acel moment.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce se întâmplă cu Dennis Man după ce a căzut varianta Sampdoria » Giovanni Becali anunță: „Tatonări cu o echipă din Serie A”

Aston Villa pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor » Luis Suarez, gata de o reunire cu Gerrard și Coutinho

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează