INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RAKOW

Sorescu e luat tare: „Uită de România. În minutul 20 ești schimbat, îți dau în scris!”

Sergiu Hanca (29 de ani), jucător la Cracovia (Polonia), a comentat transferul lui Deian Sorescu (24) la Rakow Czestochowa, locul 3 din Ekstraklasa.
Sergiu Hanca (29 de ani), jucător la Cracovia (Polonia), a comentat transferul lui Deian Sorescu (24) la Rakow Czestochowa, locul 3 din Ekstraklasa.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 20:26 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 21:50

Sergiu Hanca (29 de ani), jucător la Cracovia (Polonia), a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu (24) la Rakow Czestochowa, locul 3 din Ekstraklasa.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a plecat în „Ștefan cel Mare”, mijlocașul ajungând la Rakow, ocupanta locului 3 în Polonia.

Varela, la un pas de revenirea în Liga 1: „Vă spun în premieră, două săptămâni am muncit la transfer”
MERCATO
Varela, la un pas de revenirea în Liga 1: „Vă spun în premieră, două săptămâni am muncit la transfer”

Hanca îl sfătuiește pe Deian Sorescu: „Nu poți păcăli fotbalul în Polonia”

„Am vorbit cu Deian, trebuie să uite tot ce s-a întâmplat în România. Aici, dacă nu alergi și nu ești la 100%, ești schimbat în minutul 20, vă dau în scris! Nu poți să păcălești fotbalul în Polonia, e un campionat foarte bun. 

Rakow joacă 3-4-2-1, iar extrema dreaptă e un jucător foarte bun, croatul Fran Tudor. Așa că nu știu exact unde va juca Sorescu, poate în stânga, poate Tudor să fie fundaș central, iar Sorescu să-i ia locul, ar putea să intre și în spatele atacantului. 

În orice caz, Rakow e o echipă puternică, are un joc elaborat și un antrenor (n.r. - Marek Papszun) foarte bun, care l-a dorit foarte mult pe Sorescu”, a declarat Hanca în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

3 românimai sunt în prima ligă din Polonia: Hanca, Râpă (Cracovia) și Țîru (Jagiellonia)

Îmi doresc foarte mult ca Deian să reușească aici. În ultimii timp, noi, românii de aici, am deschis drumurile pentru alți jucători. Din ce știu, există interes pentru încă 4 jucători din România de la echipe puternice din Polonia 
Sergiu Hanca, extremă Cracovia

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo » Toate detaliile:

Citește mai multe știri de actualitate:

Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF

Ultimul transfer al CFR-ului, motiv de conflict între Becali și MM? „Am o problemă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
je__
je__  •  20 Ianuarie 2022, 16:27
Postat de 22cea pe 20 Ianuarie 2022, 01:41

Deocamdata ei cumpara de la noi si nu invers deci care campionat e mai bun ?

Al lor, evident, e la mintea cocosului. Ei ii cumpara pe cei mai buni, iar noi ramanem cu jucatori in locul carora am putea juca si noi, cei din fata televizorului, deci ramanem cam de nivel zero.

189875732656829
Constantin Trascu  •  20 Ianuarie 2022, 03:10

Il asteapta cei de la Concordia baiatul este rudimentar la Ora actuala nu este unul care sa faca fata nicaieri slabi toti cind aud gata Eu vreau afara ok datile Coprol este foarte indicat

22cea
22cea  •  20 Ianuarie 2022, 01:41
Postat de kensan.gmm pe 20 Ianuarie 2022, 00:15

HAHAHA , Campionatul Poloniei e o gluma. putin mai bun decat al nostru dar doar ptr ca se invart PUTIN mai multi bani . In rest zero in Europa. Hanca , nu ***

Deocamdata ei cumpara de la noi si nu invers deci care campionat e mai bun ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează