INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Cristiano Ronaldo, plin de nervi după schimbarea din meciul cu Brentford » Manchester United, salvată de tineri

Manchester United s-a impus în deplasarea cu Brentford, scor 3-1, într-o restanță din runda cu numărul 17 de Premier League. Cristiano Ronaldo (36 de ani) a fost înlocuit în repriza secundă și a gesticulat nervos. +6   FOTO
Manchester United s-a impus în deplasarea cu Brentford, scor 3-1, într-o restanță din runda cu numărul 17 de Premier League. Cristiano Ronaldo (36 de ani) a fost înlocuit în repriza secundă și a gesticulat nervos.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 00:19 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 03:24

Manchester United s-a impus în deplasarea cu Brentford, scor 3-1, într-o restanță din runda cu numărul 17 de Premier League. Cristiano Ronaldo (36 de ani) a fost înlocuit în repriza secundă și a gesticulat nervos. 

Manchester United a întrerupt seria negativă din Premier League și s-a apropiat la două puncte de top 4. După o primă repriză modestă, fără șut pe spațiul porții adverse, elevii lui Ralf Rangnick s-au descătușat. 

Românul Mario Marinică a scris istorie la Cupa Africii: „Țara a trecut prin multe. Jocul și calificarea le oferă tuturor speranță” » Ce prime vor încasa
Cupa Africii
Românul Mario Marinică a scris istorie la Cupa Africii: „Țara a trecut prin multe. Jocul și calificarea le oferă tuturor speranță” » Ce prime vor încasa

Manchester United, victorie pe terenul lui Brentford

Scorul a fost deschis în minutul 55 de suedezul Anthony Elanga (19 ani), aflat la prima reușită în tricoul lui United. Avantajul a fost consolidat rapid de celălalt tânăr din ofensivă. 

Mason Greenwood (20 de ani) a fost la capătul unui contraatac-școală. Cristiano Ronaldo a deviat cu pieptul către Bruno Fernandes, colegul din naționala Portugaliei a sprintat până în careul advers, apoi a pasat ideal spre Greenwood, la 10 metri în fața porții goale. Tot pe contră a venit și reușita lui Rashford, un șut din unghi, în minutul 77. Pentru Brentford a marcat Toney, în minutul 85.

Cristiano Ronaldo, nemulțumit de înlocuirea din Brentford - Manchester United

+2 FOTO

Ralf Rangnick a surprins în minutul 71 când a decis să îl schimbe pe Cristiano Ronaldo cu fundașul Harry Maguire. CR7 s-a enervat în momentul în care și-a văzut numărul arătat de al patrulea arbitru. A părăsit terenul vociferând și l-a salutat rece pe managerul neamț.

A dat cu bluza de trening de pământ, a gesticulat nervos și continuat să își verse nervii în dialogul cu colegii de pe bancă. Ulterior, observând nemulțumirea starului portughez, Rangnick a încercat să îl liniștească, explicându-i probabil de ce a ales să î înlocuiască. CR7 părea că acceptă cu greu cuvintele neamțului.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Sezon istoric pentru Sassuolo » Formația lui Chiricheș s-a calificat pentru prima dată în „sferturile” Cupei

Aston Villa pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor » Luis Suarez, gata de o reunire cu Gerrard și Coutinho

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  20 Ianuarie 2022, 06:35

Nici un bai că Ronaldo a fost schimbat -golul lui Rashford mi-a făcut câteva sute bune $ pe Total goals +2.5

Vezi toate comentariile (1)
Comentează