FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaj pentru Steliano Filip în direct: „Te bați la retrogradare! Înțelege, nu ești vedetă”

Steliano Filip / Sursă foto: GSP
Steliano Filip / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 18:05 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 22:15

Steliano Filip (27 de ani) refuză să mai continue la Dinamo, deși se află în continuare sub contract cu roș-albii. Atitudinea fundașului stânga nu e pe placul agentului Victor Becali.

Steliano nu mai vrea să continue în „Ștefan cel Mare” și e deranjat de atitudinea șefilor lui Dinamo. Între timp, fotbalistul își atrage din ce în ce mai multe critici din partea oamenilor din fotbalul românesc. Victor Becali e ultimul nume cu rezonanță care îl ia în colimator pe Filip. 

Victor Becali, despre Steliano Filip: „Să nu aibă aere de vedetă”

„Situația lui Steliano Filip? Nu prea mă interesează și nici nu prea o cunosc. N-am mai vorbit cu el de ani de zile, nu avem vreun raport contractual.

L-aș sfătui să înțeleagă că e fotbalist. Nu e vedetă, e un jucător care se bate la retrogradare. Să nu aibă aere de vedetă! Dacă erau vedete pe acolo, probabil că Dinamo n-ajungea să se bată pentru evitarea retrogradării. Să înțeleagă că fotbalul nu se joacă doar cu numele. Contează dăruirea, atitudinea, contează să-ți dai viața pe teren”, a afirmat Victor Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. 

Stoican s-a resemnat în cazurile lui Filip și Iliev: „Nu vreau să-mi mai consum energia”

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a resemnat în privința situației lui Steliano Filip și Plamen Iliev.

Tehnicianul „câinilor” a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, înainte de meciul cu FC Argeș (vineri, 20:00) despre situația fundașului stânga și a portarului bulgar, și spune că aceștia au șanse mici să mai joace la Dinamo.

„Steliano și Iliev nu sunt luați în calcul pentru meciul cu Argeș. Nu cred că vor face parte din lot pe mai departe. Energia mea vreau s-o consum pe jucătorii despre care cred că pot face treaba la Dinamo.

Am încercat și am sperat că-i pot aduce la un nivel mental în care să meargă mai departe la Dinamo. Se pare că nu se poate. Nu vreau să-mi mai consum energia. Energia și atenția vreau să fie asupra celor cu care vom pleca de mâine la drum”, a declarat Flavius Stoican.

VIDEO Investitori noi la Dinamo? Răzvan Zăvăleanu, discuții cu companii importante din Vest

Citește și alte știri despre Dinamo:

Încă doi jucători OUT » Cum poate arăta primul „11” al lui Dinamo cu FC Argeș

EXCLUSIV Dinamo a obținut acordul fotbalistului cerut de Stoican » De ce mai depinde transferul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  21 Ianuarie 2022, 13:00

D, le Victor Becali... Filip nu e fotbalist. Nu știe cu mingea. Ce vedeta??? Vedete sunt aia care știu fotbal, eventual. Nu îmi amintesc în ultimii 45 de ani, un jucător, la Dinamo, mai slab decât Filip. Are mobilitate, dar se lovește mingea de el, ca de coltul mesei... E jale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează