INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Dembele rupe tăcerea: „Mințiți cu nerușinare! Gata, s-a terminat!”

Ousamne Dembele (24 de ani) are două opțiuni: fie prelungește contractul cu Barcelona, fie trebuie să-și găsească altă echipă în această lună. În niciun caz nu va deveni în vară liber de contract, când îi expiră înțelegerea cu catalanii.
Ousamne Dembele (24 de ani) are două opțiuni: fie prelungește contractul cu Barcelona, fie trebuie să-și găsească altă echipă în această lună. În niciun caz nu va deveni în vară liber de contract, când îi expiră înțelegerea cu catalanii.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 19:45 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 19:56

Barcelona i-a transmis lui Ousmane Dembele (24 de ani) că trebuie să se transfere în ianuarie. Francezul răspunde și afirmă că e concentrat pe ce are de făcut la gruparea catalană.

Pe scurt, Dembele nu confirmă că-și dorește să plece de la Barcelona, îi taxează pe cei care l-au criticat în ultimii ani și îi răspunde și lui Xavi, antrenorul care ieri îl invita să-și caute echipă.

De asemenea, Dembele vorbește și despre șantaj, francezul fiind somat de club să plece până pe ianuarie, pentru ca Barcelona să poată obține o sumă de bani pe el. În vară, Ousmane ar deveni liber de contract.

Georgina a dezvăluit ce face acasă cu Ronaldo: „E normal, la fotbal nu mă pricep deloc”
METROSPORT
Georgina a dezvăluit ce face acasă cu Ronaldo: „E normal, la fotbal nu mă pricep deloc”

Răspunsul lui Dembele: „Sunt implicat total la Barcelona”

Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greșeală? Cu siguranță.


Începând de azi, s-a terminat. Voi răspunde cu sincertate, fără a ceda în fața niciunui șantaj. Am 24 de ani și, la fel ca orice om, am defecte, imperfecțiuni. Am trecut prin momente dificile, accidentări, am avut COVID. Fără nici măcar un pic de antrenament, antrenorul m-a solicitat și eu am respectat tot, fără a mă opune (n.r. - în Cupa Spaniei, cu Linares, 2-1).

Am dat totul pe teren așa cum am făcut-o mereu pentru că este pasiunea mea. Sunt pe deplin conștient că am avut norocul să am cea mai frumoasă meserie din lume. Mesajul meu este transparent. Nu dau voie nimănui să se gândească la faptul că nu sunt implicat în proiectul sportiv. Nu dau voie nimănui să îmi atribuie intenții pe care niciodată nu le-am avut. 

Nu dau voie nimănui să vorbească în locul meu sau în locul agentului meu în care am încredere deplină. Încă am contract cu Barcelona, sunt implicat total, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului meu. Întotdeauna am dat totul pentru coechipierii mei, iar acest lucru nu se va schimba acum. Nu sunt o persoană care întinde capcane și nici nu am obiceiul de a ceda șantajelor. 

Cu siguranță, iubirea este o variantă a șantajului. Așa cum știți, sunt negocieri. Îl las pe agentul meu să se ocupe, este teritoriul lui. Teritoriul meu este terenul de fotbal, să joc, să împart momente de bucurie cu coechipierii mei și cu suporterii. Mai presus de orice, trebuie să ne concentrăm la un lucru esențial: să câștigăm

Ousmane Dembele

Xavi s-a săturat de Dembele

Dembele a refuzat să prelungească înțelegerea cu Barcelona, iar clubul i-a transmis că trebuie să-și găsească altă echipă în această lună. 

Ultimatumul i-a fost acordat ieri de Xavi, antrenorul Barcelonei:

„Nu așteptăm după el. Dacă nu prelungește contractul cu noi, trebuie să-l vindem imediat! Prima dată a spus că vrea să rămână, dar n-a mai semnat”.

E clar că Dembele nu vrea să continue la Barcelona. I-am spus că trebuie să plece imediat, până pe 31 ianuarie 
Mateu Alemany, director sportiv FC Barcelona

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona. Dar când?

Intrat în ultimele 6 luni de contract, francezul a refuzat ofertele Barcelonei de prelungire a contractului și se va despărți de echipa care l-a cumpărat în 2017 pentru 140 de milioane de euro.

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, Dembele i-a anunțat deja pe șefii de pe Camp Nou că nu va prelungi. Acesta vrea să rămână la club până la vară, apoi să plece liber de contract la altă echipă, împotriva dorinței Barcelonei, care vrea să-l vândă pe mijlocaș în această pauză competițională pentru a-și mai recupera o parte din cele 140 de milioane cheltuite.

Xavi nu l-a inclus în lot pe Dembele pentru meciul Barcelonei din această seară cu Athletic Bilbao din „optimile” Cupei Spaniei.

Ce se întâmplă cu Dennis Man după ce a căzut varianta Sampdoria » Giovanni Becali anunță: „Tatonări cu o echipă din Serie A”

Ghana și frații Ayew, trimiși acasă de Comore, locul 132 FIFA! » Fanii cer demiterea selecționerului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
snooker
snooker  •  21 Ianuarie 2022, 12:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romulus65
romulus65  •  21 Ianuarie 2022, 11:31

Daca nu vrea sa plece atunci trebuie sa joace la Barcelona, Barcelona B.

toss
toss  •  21 Ianuarie 2022, 08:21
Postat de godot pe 20 Ianuarie 2022, 22:06

Ce înșiruire de vorbe goale de conținut, zici că e declarație dată de Edi sau Prodanca.

100% sigur ca nu-l duce capul sa scrie asa ceva si asa de mult...sigur cineva i-a scris textul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează