FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

Florin Gardoș, mesaj la plecarea de la Clinceni: „Vreau să îi mulțumesc lui Ilie Poenaru”

Florin Gardos// Foto-IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica
Florin Gardos// Foto-IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 20:26 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 22:18

Florin Gardoș (33 de ani) a plecat de la Academica Clinceni, după 35 de meciuri jucate în tricoul ilfovenilor.

Fundașul a ținut să îi mulțumească fostului antrenor al lui Clinceni, Ilie Poenaru și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

A reziliat contractul cu CFR Cluj și a semnat cu Dinamo
DINAMO
A reziliat contractul cu CFR Cluj și a semnat cu Dinamo

Gardoș, mesaj la plecarea de la Clinceni

„Așa cum spuneam pe 10 ianuarie, azi a venit decizia LPF de încetare a raporturilor contractuale dintre mine și Academica Clinceni 

Vreau să îi mulțumesc lui Ilie Poenaru, staff-ului și colegilor pentru felul în care am fost primit și pentru toate momentele frumoase din sezonul trecut. Le doresc tuturor mult succes!

Nu știu ce urmează, cu cine semnez, dar fiți siguri că veți afla aici dacă am vești noi”, a scris Florin Gardoș pe pagina personală de Facebook.

Stoperul de 33 de ani mai avea contract cu echipa ilfoveană până la finalul acestui sezon, dar după ce nu și-a primit salariile pe mai multe luni, jucătorul Academicii a hotărât să părăsească echipa.

Situația de la Clinceni, tot mai gravă

Academica Clinceni, echipa care anul trecut a obținut biletele pentru playoff-ul Ligii 1, este acum pe marginea prăpastiei. Clubul de la periferia capitalei se confruntă cu mari probleme financiare, iar antrenorul Adrian Falub mai are la dispoziție foarte puțini jucători pentru partea a doua a sezonului.

„Până acum, s-a plătit o singură primă, cea de la meciul cu Dinamo, dar din salarii nu am primit nimic. Situația este foarte complicată, nu aș spune tragică. Dacă se găsesc soluții, se poate forma o nouă echipă. Era un lot cu jucători de calitate și caracter, dar nu mai aveau motivație. 

Dacă lucrurile se rezolvă și vom reuși să facem transferuri, poate va fi mai bine. În momentul ăsta, depinde de ce vrea clubul să facă în continuare. Dacă vrem să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să transferăm, dacă nu, continuăm cu juniorii”, spunea Adrian Falub, în urmă cu aproape două săptămâni.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo transferă jucătorul cerut de Stoican » Tocmai a reziliat contractul cu CFR!

Dănuț Lupu n-a menajat pe nimeni: „Dinamo se salvează de la retrogradare doar dacă se fac 18 echipe” + mesaj pentru DDB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează