INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Marcelo și-a ieșit din fire după eliminarea controversată din Cupă » Ce i-a spus arbitrului

Marcelo, față în față cu arbitrul Figueroa Vazquez // foto: Imago Images
Marcelo, față în față cu arbitrul Figueroa Vazquez // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 10:36 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 11:25

Eliminat în minutul 102 al meciului de Cupă cu Elche, Marcelo (33 de ani), căpitanul lui Real Madrid, nu l-a menajat pe „centralul” Figueroa Vazquez: „Ești foarte slab!”

Joi seara, Real Madrid s-a calificat în sferturile Cupei Regelui după ce a învins-o pe Elche în 120 de minute, scor 2-1, la capătul unui meci în care gazdele le-au oferit mari emoții „albilor”.

Scorul a fost deschis de Elche în minutul 103, prin Verdu, în urma unei lovituri libere din apropierea careului madrilen. Lovitura liberă a venit „la pachet” cu eliminarea lui Marcelo, centralul Jorge Figueroa Vazquez considerând că fundașul brazilian l-a faultat din spate pe Tete Morente, care se îndrepta spre poarta apărată de Thibaut Courtois.

Abia refăcut după o accidentare, Ansu Fati a suferit o recidivă în meciul de Cupă » Cât va lipsi
SPANIA
Abia refăcut după o accidentare, Ansu Fati a suferit o recidivă în meciul de Cupă » Cât va lipsi

Marcelo l-a criticat pe arbitru în Elche - Real Madrid: „Ești foarte slab”

Scandalizat de decizia arbitrului, Marcelo i-a reproșat acestuia: „Ești foarte slab!” Cuvintele căpitanului de la Real Madrid au fost trecute de „central” în raportul de joc.

Marcelo ar urma să primească o etapă de suspendare, potrivit AS, dar este posibil ca Real Madrid să facă apel, întrucât reluările arată că Marcelo nu-și atinge adversarul. De fapt, brazilianul a lovit balonul.

Până la final, și gazdele au avut un jucător eliminat. În minutul 120+2, Pere Milla a primit al doilea cartonaș galben, explicat de arbitru în raport: „După ce l-am avertizat în repetate rânduri să înceteze cu protestele și să nu mai țipe la mine, mi-a spus așa: «Țip la tine pentru că așa am chef!»”.

Jucătorii lui Elche erau furioși din cauza unui gol care le-a fost anulat în minutul 120, după un fault în atac comis asupra lui Lucas Vazquez.

Toni Kroos, furios pe arbitru 

Și madrilenii au fost înfuriați de arbitrajul lui Vazquez. Exceptând faza cartonașului roșu primit de Marcelo, o altă decizie de neînțeles l-a avut în prim-plan pe Toni Kroos.

În minutul 78, în preajma careului celor de la Elche, Tete Morente a încercat o piruetă spectaculoasă, însă a ratat mingea cu piciorul stâng. Ibericul s-a prăbușit „secerat” la pământ, fără să fie atins însă de nimeni.

Aflat la câțiva metri de fază, arbitrul a luat o decizie incredibilă: lovitură liberă pentru Elche și „galben” Kroos, în condițiile în care mijlocașul neamț nici nu și-a atins adversarul!

Rezumatul VIDEO al meciului Elche - Real Madrid 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, eliminată din Cupa Spaniei! Meci dramatic la Bilbao

Diogo Jota a decis de unul singur semifinala Arsenal - Liverpool » Știm finala Cupei Ligii Angliei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează