FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 2-1

Concluziile lui Flavius Stoican după înfrângerea de la Pitești: „Nu înţeleg nici acum. Rămâne o dilemă pentru mine”

Flavius Stoican / Sursă foto: GSP +15   FOTO
Flavius Stoican / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 22:12 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 02:42

Flavius Stoican (45 de ani), tehnicianul celor de la Dinamo, și-a prezentat concluziile la finalul meciului pierdut pe terenul lui FC Argeș, scor 1-2.

„Debut nefericit ca rezultat, dar nu din punct de vedere al jocului. Fotbalul e făcut din momente. Am pierdut cel puțin un punct cu goluri primite din penalty sau din corner. Am avut momente în care am dominat acestă partidă, dar, una peste alta, cred că a fost un joc consistent al nostru. Sunt convins că va fi și mai bine pentru noi. Am jucători care sunt dezamăgiți acum în vestiar, mă bucur să-i văd determinați.  

Dacă analizăm golurile, trebuie să vedem unde am greșit și ce s-a întâmplat la fazele respective. Vom analiza și vom încerca să nu mai facem astfel de erori care ne costă. Puteam să plecăm cu minimum un punct de aici. Se va întoace șansa și în favoarea noastră, consdier că astăzi ne-a lipsit.

Jucătorii mei pot mult mai mult, dar nu pot «rupe norii» după doar un meci. Au avut momente bune, momente mai puțin bune, dar acesta este fotbalul”, a declarat Flavius Stoican, la TV Telekom Sport.

Flavius Stoican: „Golul anulat, o dilemă pentru mine”

Stoican a comentat și faza controversată din repriza secundă, la care „centralul” Marcel Bîrsan le-a refuzat un penalty dinamoviștilor

„A fost și golul anulat al lui Matei, nu înțeleg nici acum de ce a luat acea decizie. Acel gol rămăne o dilemă pentru mine. Dacă acel gol a fost precedat de un fault, jos pălăria! Dar, din ce am văzut de pe margine, a fost fault. E un gol care ne costă. Așa s-a scris istoria jocului”. 

Concluziile lui Flavius Stoican după înfrângerea de la Pitești: „Nu înţeleg nici acum. Rămâne o dilemă pentru mine”
Duelul dintre Cosmin Matei și Joao Miguel / Captură Telekom Sport

Flavius Stoican, despre derby-ul cu FCSB de duminica viitoare: „Am văzut declarațiile lor despre jucătorii noștri, am văzut că cei de la FCSB au spus că suntem vai de capul nostru. Vom vedea ce se va întâmpla la ora meciului”. 

FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+11 FOTO

VIDEO Alexandru Răuță, declarații după partida cu FC Argeș: „Cu FCSB e încărcătura dublă. Cred că putem învinge”

Gafă URIAŞĂ de arbitraj la Pitești: gol anulat ERONAT pentru Dinamo în repriza secundă!

VIDEO + FOTO An nou, același Dinamo! » „Câinii” pierd la debutul lui Flavius Stoican

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1050226695802040
Ionut Visan  •  21 Ianuarie 2022, 22:59

Patriche ... Voi nu vedeti ca nu vrea sa vina nici un jucător liber de contract la Dinamo,din România. Care vin sunt jucătorii cei mai slabi care nu ii vrea nimeni.Trebuie adusi din strainatate jucători care nu ai nici o garantie la ei.

dora
dora  •  21 Ianuarie 2022, 22:50

Pentru noi a fost o dilemă jocul slab prestat de Patriche!

misterverde
misterverde  •  21 Ianuarie 2022, 22:45

Ale ale ale .. forță Stoican... Multa forță și multa bafta Da bagi Dinamo in B. :))) Marele antrenor Flavius Stoicaneti:)))miau miau miau miau .. mai băgați bani că tararache se bucurica când mai cumpără un Mercedes .. baga. Ore suplimentare romane .. burtoșii au nevoie de tine :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează