INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus și Arsenal „se bat” pentru golgeterul din Serie A!

Dusan Vlahovic// FOTO-IMAGO / Buzzi
Dusan Vlahovic// FOTO-IMAGO / Buzzi

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 22:43 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 23:06

Juventus oferă 35 de milioane de euro plus transferul definitiv al lui Dejan Kulusevski în schimbul unui jucător de la Fiorentina: sârbul Duşan Vlahovici. Are de luptat însă cu concurența lui Arsenal și cu reticența conducerii toscane.

Criza ofensivă și lipsa rezultatelor din acest sezon de Serie A o obligă pe Juventus la cheltuieli, chiar în această iarnă. În ultima săptămână de mercato, bianconerii forțează o lovitură, pe filiera deja cunoscută, Fiorentina. 

Pe urmele lui Chiesa, și-ar dori să rezolve încă un atacant, nu orișicare, ci cel care împarte șefia „bombardierilor” campionatului cu Immobile: Dusan Vlahovic. Sârbul, cu 17 reușite, are jumătate din totalul golurilor marcate de squadra lui Allegri în 22 de etape!

Oscar, prima reacție despre posibilul transfer la Barcelona: „Părțile au luat legătura”
SPANIA
Oscar, prima reacție despre posibilul transfer la Barcelona: „Părțile au luat legătura”

Preferă pe Juventus

Gazzetta dello Sport scrie despre interesul major arătat de torinezi, concretizat într-un pachet atractiv pentru gruparea viola. 35 de milioane de euro plus suedezul Kulusevski drept monedă de schimb, cotat la aproape aceeași sumă. 

Total, 70 de milioane, plus-minus propunerea avansată recent și de Arsenal. Diferența stă însă în salariul pus pe masă dinspre Londra. 18 milioane de euro brut, susțin tabloidele britanice. 

57 de goluria influențat Dușan Vlahovici în 108 meciuri jucate la Fiorentina. A marcat 38 doar în ultimele două sezoane

Problema e că Fiorentina nu este dispusă să-l vândă acum pe vârful de 21 de ani ce refuză să-și prelungească înțelegerea scadentă în 2023, iar Vlahovic agreează doar o mutare în capitala Piemontului. În plus, toscanii trag să prindă loc de Europa League (sunt pe 6 în prezent) și amână tratativele pentru la vară.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Oscar, prima reacție despre posibilul transfer la Barcelona: „Părțile au luat legătura”

Hristo Stoichkov a dat de pământ cu Ousmane Dembele: „Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  22 Ianuarie 2022, 01:27

sArbii se vand bine.. romanii nostrii, praf, dar salarii vor, sunt primii care cer bani (vezi Alibec, Budescu, Puscas, Andone, etc..)... cei mai buni ..la salarii. Vor bani grei si goluri, dau rar, spre deloc!!! AstIA-S ROMANII, scumpi si slabi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează